Chodrockfest slaví páté narozeniny. Poprvé dorazí David Koller i Mňága a Žďorp

Chodrockfest slaví páté narozeniny. Poprvé dorazí David Koller i Mňága a Žďorp 

Domažlické Chodské slavnosti i letos okoření open-air festival Chodrockfest, který je již od roku 2011 neodmyslitelnou součástí prázdninového festivalového plánu mnoha hudebních nadšenců. Návštěvníci se mohou opět těšit na dva dny nabité muzikou, o kterou se postarají desítky kapel na dvou festivalových pódiích.

Pátý ročník festivalu Chodrockfest se letos uskuteční 14. a 15. srpna v Domažlicích. Kromě hudební nadílky se mohou návštěvníci těšit také na neobvyklé prostředí, ve kterém se tato akce koná. Festival se totiž odehrává na několika velkých písčitých terasách, jež jsou dokolečka obehnány stromy. Velkou výhodou je také písečný povrch, díky němuž Chodrockfest získal označení plážový festival.

Co ale hudební fanoušky zajímá určitě nejvíce, je festivalový hudební program. Headlinerem letošního ročníku je David Koller, který bude mít na Chodrockfestu svoji hudební premiéru. Poprvé vystoupí na festivalu také populární energická formace Mňága a Žďorp v čele s frontmanem Petrem Fialou. Ani letos nemůže chybět již tradiční host – rockový revival Waldemara Matušky Walda Gang. Sestavu pak doplní partičky jako Škwor, Harlej, Rybičky 48, Jelen, Dymytry, Doctor PP, Zakázaný ovoce či Záviš. Starší generaci pak určitě potěší především kapely Turbo a Katapult.

Připraven bude také bohatý doprovodný program, soutěže o ceny a samozřejmě mnoho pití a občerstvení. Stan si budete moci rozložit přímo na louce pod areálem, tudíž to k branám festivalu budete mít skutečně blízko. Výhodou Chodrockfestu je také to, že se nachází blízko domažlického centra, tudíž si můžete během festivalu klidně odskočit na Chodské slavnosti. Ty jsou největším svátkem nejen Domažlic, ale také celého Chodska. Představí se na nich především domácí a zahraniční folklorní soubory.

Celofestivalovou permanentku v současné době seženete v předprodeji za 350 korun. Tuto akční cenu však můžete využít pouze do konce července. V srpnu se lístky o padesát korun zdraží a na místě zaplatíte za jeden lístek 480 korun. Vstupenky můžete zakoupit na oficiálních stránkách festivalu.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!