Hip Hop Kemp i letos ovládne česká a slovenská hiphopová smetánka

Hip Hop Kemp i letos ovládne česká a slovenská hiphopová smetánka  

Hradecký Festivalpark se i letos stane místem konání největšího hiphopového mejdanu ve střední a východní Evropě. Hip hop Kemp, který každoročně hostí interprety z celého světa, startuje 20. srpna a nabídne tři dny plné muziky. Připraveno bude osm pódií, na kterých odehrají své sety i nejúspěšnější rapové labely současnosti.

Dny 20. až 22. srpna má v kalendáři dávno zakroužkovaný každý hiphopový fanoušek. Právě v těchto dnech se totiž uskuteční obrovský Hip Hop Kemp, který nabídne desítky koncertů od interpretů různých generací. Dorazí zahraniční hosté, ale také téměř kompletní česká a slovenská hiphopová špička. Kromě toho se na festivalu bude slavit několik důležitých výročí. Kapela Prago Union zde oslaví desáté jubileum od vydání své první desky HDP, kterou pak zahrají živě od začátku do konce. Také zde uskuteční oslava 14. výročí skupiny Kontrafakt a PIO Squad.

Festival s atmosférou letos hostí všechny interprety, kteří byli nominováni na hudební ceny Anděl v kategorii hip-hop: od abstraktních Android Asteroid, přes klasiky jako jsou La4 & DJ Wich nebo Orion, až po velice konkrétního Smacka, který Anděla za rok 2014 se svou deskou P`s A Love nakonec vyhrál,“ představují program organizátoři Hip Hop Kempu. Nebude chybět ani Majk Spirit, Strapo či Marpo. Prostor a šanci dostanou ale i prozatím neznámí interpreti jako jsou Galen či formace Cincinaty.

Návštěvníci se mohou těšit také na nejzajímavější labely současnosti. Dorazí Bigg Boss a TNKD, Blakkwood, YZO Empire, Podzemgang či slovenský alternativní Ajlávmjůzik. Až z Ameriky pak přiletí Prhyme, Hopsin, Ghostface Killah & Raekwon, Mobb Deep či Yelawolf. Chybět nebude ani nizozemská partička Dope D.O.D. či angličtí The Four Owls.

Vstupenky jsou v současné době k dispozici za cenu 1500 korun, na místě si pak ještě o tři stovky připlatíte. Zakoupit si můžete také speciální VIP vstupenky za 2700 korun. Díky nim budete moci využívat pevné splachovací toalety a sprchy s teplou vodou, získáte volný přístup do VIP stanu u hlavního pódia a možnost potkat se s vystupujícími interprety. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!