Od popíku k technu. Aneb roztaje vaše srdce nad line-upem festivalu MELT!?

Od popíku k technu. Aneb roztaje vaše srdce nad line-upem festivalu MELT!?  

Okolo 300 km od Prahy se nachází poloostrov Ferropolis na jezeře Gremmin. A právě tam se letos potkají hvězdy světového popu, které vystřídají např. producenti minimal techna nebo 75letý průkopník disca. Přesně takové hudební kontrasty dělají z festivalu MELT! zážitek, za kterým se vyplatí cestovat.

Festival MELT! je již stálicí evropských festivalů a také letošní ročník jistě potěší každého příznivce hudby. Ve dnech od 17. do 19. července nabídne tato akce výběr umělců, které společně na jednom místě jen tak neuslyšíte. 

Zajímá Vás tedy na koho se můžete těšit? Kylie Minogue, ALT-J, London Grammar, Django Django, Flume, Jamie XX, Hudson Mohawke, Mogvai, Jon Hopkins, Sven, A-Trak, Youn Fathers, Claptone, Odesza, Scuba, Santigold, Years  Years a mnoho dalších. 

Co je ale na festivalu ještě unikátní, je prostředí. Tím je bývalá těžební oblast, kde zůstaly ležet staré nevyužité stroje, které dostaly novou tvář a staly se tak součástí designu celého festivalu. 

Další výhodou jsou určitě také náramky, které si můžete nabít penězi buď předem doma, nebo i ve stáncích na místě. Pro nás Čecháčky tím odpadá starost s výměnou eur, protože se dá placení vyřešit kartou. A když nabité peníze neutratíte, stačí se znovu přihlásit a peníze se připíšou zpět na účet. 

Na oficiálních stránkách jsou k zakoupení lístky, které začínají na 59 eurech, což je denní vstupenka. Třídenní stojí 136 eur, což je stále velmi přátelská cena. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!