Festival Rock iN Roll startuje již za necelý měsíc

Festival Rock iN Roll startuje již za necelý měsíc 

Již za necelý měsíc vypukne v Nové Roli na Karlovarsku festival Rock iN Roll, který potěší všechny fanoušky kvalitní české muziky. Připraveno je celkem jedenáct hudebních formací. Hlavním lákadlem jsou skupiny Krucipüsk a Sto zvířat.

Jednodenní festival Rock iN Roll rozezní Novou Roli již 25. července, kdy na pódiu vystoupí první kapela. Těšit se můžete nejen na skvělá hudební vystoupení, ale také na příjemné prostředí krásné pláže přírodního koupaliště kousek od Karlových Varů. Připravuje se také doprovodný program, během kterého budou moci návštěvníci zhlédnout například vystoupení lektorky pole fitness.

A kdo na akci zahraje? Chybět nebude skáčková formace Sto zvířat, která na české hudební scéně působí již od roku 1990 a jejíž koncerty jsou vždy nabité neuvěřitelnou dávkou energie. Zahraje také kapela Tomáše Hájíčka Krucipüsk. Ta s sebou doveze své písně v rytmu metalu a hardcoru.

Dorazí také poprocková banda Viktor Dyk & WAW. Program pak doplní vystoupení hudebních formací Garage & Tony Ducháček, Loudky, Sun Drive, Zajíc Company, Nasycen, Shoe Cut, Hand Grenade a Marek Borský AMI4.

Vstupenku v předprodeji seženete za cenu 150 korun. Na místě si pak připlatíte o padesát korun více. V současné době můžete navíc využít i 25% slevy v e-shopu festivalu, kde seženete kromě levnější vstupenky i zlevněná trička, tílka či placky. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!