Zdarma na koncert Chinaski? Stačí donést trvanlivou potravinu české výroby

Zdarma na koncert Chinaski? Stačí donést trvanlivou potravinu české výroby  

Již tuto neděli se v Olomouci uskuteční unikátní projekt Rodinný obchod, benefiční akce na pomoc potřebným. Na návštěvníky čeká zajímavé odpoledne s bohatým programem, které vyvrcholí koncertem skupiny Chinaski. A vstupenky? Ty nejsou třeba. Vstup bude umožněn každému, kdo donese jakoukoli českou trvanlivou potravinu. Protože česká potravina pomáhá.

Celá akce se uskuteční 28. června v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci. Během rodinného odpoledne si návštěvníci užijí nejen kapelu Chinaski, ale také nejrůznější hry a soutěže pro celou rodinu. To vše za českou potravinu, kterou podpoří potřebné. „Darované potraviny vyrobené v České republice budou následně předány prostřednictvím Arcidiecézní charity Olomouc a Maltézské pomoci sociálně slabým rodinám, lidem v azylových domech, osamoceným seniorům a osobám se zdravotním postižením,“ vysvětlují cíl akce její organizátoři.

Program odstartuje již první hodinou odpolední, kdy proběhne mše svatá v kostele svaté Kateřiny. Poté se akce přesune právě do areálu Korunní pevnůstky, kde vyvrcholí koncertem skupiny Chinaski, který je naplánován na pátou hodinu. „Rodinné odpoledne s koncertem Chinaski je zároveň i takovým symbolickým dárkem všem tatínkům k jejich červnovému svátku a také všem dětem, kterým začnou prázdniny,“ uvedla za organizátory Monika Urbášková.

Nevíte si rady, jakou potravinu na akci donést? Mělo by se jednat například o těstoviny, rýži, konzervy, cukr, mouku, brambor, olej, ocet, kávu a podobně. Vše ale musí být české výrobky, protože jedním z cílů akce je podpořit také české výrobky.

Nad akcí převzal záštitu ministr zemědělství Marian Jurečka. Před vchodem do Korunní pevnůstky tak naleznete obchod, ve kterém vám za přinesené potraviny vydají vstupenku na akci. Tato vstupenka je navíc slosovatelná a můžete vyhrát pěkné ceny, například zážitkový pobyt na ekofarmě, volné vstupy do ZOO či aquaparku. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Korunní pevnůstka nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Korunní pevnůstka

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!