Do Varů dorazí Richard Gere, Harvey Keitel a Jamie „Grey“ Dornan

Do Varů dorazí Richard Gere, Harvey Keitel a Jamie „Grey“ Dornan 

Organizátoři karlovarského festivalu nás letos dlouho napínali, než prozradili hlavní star. Kdo čekal aktuálně žádanou celebritu první kategorie, tak se ale letos spíše nedočká.

Cenu za celoživotní dílo dostane letos Richard Gere, který je minimálně pro mladší generaci hvězdou spíše již uhasínající (také se marně snažíte vybavit si nějaký film, ve kterém vás naposledy oslovil? Pretty Woman už je fakt hodně stará záležitost…). Uvidíme, jestli to třeba nespraví jeho nejnovější počin, snímek „Time Out of Mind“, který festival slavnostně zahájí za osobní přítomnosti Gera a herečky Jeny Malone (můžete ji znát třeba z poslední adaptace Pýchy a předsudku z roku 2005, kde hrála s Keirou Knightley, nebo z druhého dílu Hunger Games).

Spolu s Richardem Gerem přijede také Harvey Keitel, který je sice mnohem víc cool, ale do Varů nejede poprvé – festival navštívil už v roce 2004 a figuroval také v jedné z prvních festivalových znělek, která zahájila tradici spotů s hollywoodskými hvězdami.

A posledním esem v rukávu je Jamie Dornan. Pokud vám to nic neříká, tak tedy Christian Grey. Severoirský hezoun, který je pravděpodobně lepší jako model spodního prádla pro Calvina Kleina než jako herec, soudě podle jeho výkonu ve filmové adaptaci Padesáti odstínů šedi. Filmu, který některým členům naší redakce (a nepochybujeme, že i mnoha dalším) způsobil značnou psychickou újmu, možná s trvalými následky.

Je ale spoustu jiných důvodů vypravit se do Varů než dvě stárnoucí a jedna rádoby hvězda. Třeba filmy začínajících nadějných tvůrců v nové sekci První podání

Tak s kým se uvidíme na kolonádě? A co myslíte, přijede příště i Paris Hilton? 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!