Dvacáté výročí Mystic sk8 cupu proběhne již tento víkend

Dvacáté výročí Mystic sk8 cupu proběhne již tento víkend 

Ani letošní jubilejní ročník skatového závodu s nejdelší historií v Evropě se neobejde bez zvučných jmen a pořádné párty. Mystic skate cup proběhne opět na Štvanici, tentokrát od 26. do 28. 7. A nuda rozhodně nebude!

Velké finále jezdců vyvrcholí v neděli, ale určitě stojí za návštěvu i předešlé dny. Atmosféru, kterou pořadatelé připravili, by měl okusit každý. Soutěž má dvě kategorie, tou první je street style. Již podle názvu se dá odvodit, že se jezdci se předvědou na place, posetým překážkami. V závěru také probíha soutěz o best-trick, kde při skandováni fanoušků lze vyburcovat jezdce k úctyhodným výkonům a stává se z toho velká podívaná i pro nezaujate fanoušky.

Druhou soutěží je tzv. bowl (bazén), kde i jako předloni dorazí největší hvězda a výherce bowl contestu - Greyson Fletcher z Kalifornie. V této soutěži se taktéž uskuteční best-trick. Nesmíme zapomenout, že zde bude závodit i dívčí pokolení v čele s nejznámější jezdkyní Leticiou Bufoni z Brazílie, která navštíví letošní Mystic Sk8 cup již po šesté. 

Štvanice během soutěžení nabízí i bohatý doprovodný program. Koná se tu spoustu koncertů a letošním největším tahákem bude trash-metalová kapela Suicidal Tendencies z Kalifornie. Dále jsou zde turnaje ve fotbálku, graffiti jamy, výstavy, možnost pořídit levnější skateové oblečení a hlavně možnost narazit na plno zajímavých lidí. Díky hudebnímu doprovodu se nemusí nutně jednat pouze o fanoušky skateboardingu, což svědčí i o možnosti zakoupit vstupenky pouze na večerní (hudební) program.

Předprodej vstupenek bude možný v síti Ticketstream. Na místě pak bude 3 denní vstupenka za 950 Kč, jednotlivé dny pak následovně: pátek 400 kč / sobota 500 Kč / neděle 600 Kč, večerní vstupenka od 19:00 hodin: 300 Kč. Neváhejte, pokud máte rodinu vzít i své nejmenší, pro děti platí do 140 cm vstup zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Ostrov Štvanice nabízí i další akce

Místo konání: Ostrov Štvanice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!