Zdarma na nejnovější dílo Ohada Naharina? Soutěžte s námi!

Zdarma na nejnovější dílo Ohada Naharina? Soutěžte s námi! 

Ohad Naharin je jedním z nejlepších současných choreografů, o čemž jsme se osobně přesvědčili při nedávné premiéře "Decandence" na Nové scéně Národního divadla. Nejnovější dílo Ohada Naharina a Batsheva Dance Company s názvem LAST WORK bude mít světovou premiéru v Divadle Ponec 24. června 2015. Slavná Batsheva Dance Company tak v rámci představení historicky poprvé zavítá do České republiky.

A jeden z vás může být u toho i s doprovodem zcela zdarma. Stačí do 19. června do 14 hodin napsat na soutez@informuji.cz správnou odpověď na naši soutěžní otázku a počkat si, jestli budeme kontaktovat právě vás.

Naharin v představení rozvíjí tělesný pohyb coby nejsilnější výraz ze všech uměleckých prostředků a propojuje nekonečné spektrum emocí a citů, které je možné zobrazit na scéně. V díle se představí všech 18 členů souboru Batsheva Dance Company.

Více informací o akci naleznete zde.

A teď už slíbená soutěžní otázka:

Soutěž již byl ukončena.

Své odpovědi zasílejte do 19. června do 14 hodin na emailovou adresu soutez@informuji.cz.

Jeden z vás získá dvě vstupenky na toto jedinečné představení.

Výherce budeme kontaktovat na základě uvedené emailové adresy. Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Ponec

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!