Venku horko a v Roxy ještě víc. Páteční Hot Since 82 a jeho premiéra

Venku horko a v Roxy ještě víc. Páteční Hot Since 82 a jeho premiéra70%

Že byl pátek oslavou house music, o tom se mohli přesvědčit lidé, kteří zavítali do klubu Roxy. Vedle rezidentních Djs se publiku představil především britský Hot Since 82. A výpadek proudu už k jeho show snad patří.

Páteční teploty se vyšplhaly pořádně vysoko a celý den bylo doslova na padnutí. Na náplavce davy lidí a výheň. Já jsem se nakonec odporoučela do stínu nedalekého parku a čekala na osvobozující západ slunce. Horko mělo ale ještě přijít, a to v podání britského Dj a producenta Hot Since 82. A jak jeho premiéra u nás dopadla?

Tento překvapivě drobný Dj, vlastním jménem Daley Padley, se poslední dva roky těší velkému úspěchu. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se ho i promotéři u nás rozhodnou pozvat. Den D nakonec připadl na 5. června, kdy doslova svému jménu dostál. Tedy alespoň co se počasí týče.

V tak akorát naplněném Roxy zahrál pohodový set a nutno podotknout, že ani malý výpadek proudu nerozhodil nikoho. Ono se není čemu divit, když se zrodem Hot Since 82 je právě výpadek proudu spojen. Hot Since 82 pohotově zareagoval, aby publikum neochudil, a to se mu také odvděčilo hlasitým aplausem. 

Sečteno podtrženo mě celý večer bavil, užila jsem si ho, ale nemůžu bohužel říct, že by se jednalo o akci, o které budu povídat. Určitě jsem ale ráda, že jsem Hot Since 82 zažila. Vytkla bych snad jenom fakt, že celá stage působila stroze a kdyby se do show zapojilo více efektů nebo stavba stage, určitě by tím celý večer stoupl. 

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Experimentální prostor NoD

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!