Mladá britská krev přijede ukázat, co je to trap

Mladá britská krev přijede ukázat, co je to trap 

Jedna z předních postav trapové scény navštíví již tuto sobotu Prahu. Řeč je o mladičkém producentovi a DJovi se jménem HU₵₵I. Ten si již ve svých 18 letech dokázal vybudovat respekt. Proč tomu tak je, se přijďte přesvědčit 9. května do klubu Mecca.

Trap jako nový fenomén, který spojuje prvky elektoniky a hip hopu. Nejedná se však o nějaké šolichání, ale o hudbu, která “má koule”. Za posledních pár let se s takovými počiny roztrhl pytel a v současné době zažívá snad největší rozkvět. Jako představitele můžete znát třeba RL Grime, Flosstradamus nebo rádiový hit DJ Snake feat. Lil John - Turn down for what. 

Dost ale obecných povídaček a teď už k události, která se nezadržitelně blíží. V sobotu 9. května přijede do pražského klubu Mecca teprve 18letý Ollie O’Neill. Lépe ho budete znát pod jeho aliasem HU₵₵I. Hudbě se věnuje od svých 14 let, kdy začal experimentovat s dubstepem. Právě ten byl pro něj dostupnější, jelikož pochází z Británie, která je jeho rodištěm. A od dubstepu k trapu chyběl už jen malý krůček.

Za těch pár let se vypracoval na jednoho z nejznámějších producentů trapu a spolupracoval se jmény jako Snoop Dogg, Wiz Khalifa a 2 Chainz. Stal se také hlavním headlinerem na světových festivalech a vyprodal své turné po USA, Austrálii i Evropě. A tohle zázračné  "dítko" máte teď možnost vidět i u nás. Lístek je v předprodeji za 250 Kč, ale pro náročnější jsou k dispozici i VIP vstupy. Více info najdete na facebookových stránkách události

V tomto roce také vydal desku s názvem 404, kterou si určitě stojí za to poslechnout. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Mecca

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!