I čtvrtek si zaslouží party. I scream for Skream!

I čtvrtek si zaslouží party. I scream for Skream!  

Do pražského klubu Roxy se vrací průkopník dubstepu Skream. Ten se před dvěma lety nechal slyšet, že na všech nadcházejících akcích bude hrát techno, house a disco. Jak mu tahle nová tvář sedí, se můžete přijít podívat ve čtvrtek 7. května. A protože je v pátek svátek a tudíž i volno, tahle akce si říká o velkou účast.

Ollie Jones nebo také Skream. Tak pod tímhle jménem se každému, kdo zná britskou elektro scénu, musí vybavit odvázný teenager, který díky svým originálním remixům vyzvihl dubstep o něco výše. Zakládal si na melodičnosti a často byla v jeho hudbě znát příměs jazzu, house nebo dub.

Před dvemi lety ale tento Dj šokoval na siciální síti Twitter:  „Ano, na všech nadcházejících akcích budu hrát techno/house/disco.“ Od dubstepu k housu. To s jeho základnou fanoušků otřáslo, ale jeho produkce se i prěs tuto prvotní nedůvěřivost ujala. Správnost rozhodnutí potvrdil třeba i House mix pro Pete Tong's All Gone Miami 2013.

Do Roxy přijíždí ukázat tedy svůj nový více taneční mix a podle poslechů jeho vystoupení, které jsou k mání online je jisté, že publikum šetřit nebude. Lístky jsou v prodeji za 290 Kč a navnadit se můžete videem z Boiler roomu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!