Tlusťoch Kapitán Demo vzkazuje: Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální!

Tlusťoch Kapitán Demo vzkazuje: Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální!40%

Kapitán Demo na apríla v Roxy odpálil saxofonistu s koňskou hlavou. Podpořili ho v tom 4 maskovaní muži na chůdách. Po první desce z roku 2013 (Demolice) dnešní postpubertální mládež kazí svou další paprikou s názvem: Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální!

Věděli jste, že Česko má svého Borata? Je sice šmrnclý Itálií, občas žije na Floridě, má nějaký to kilčo navíc, nevymáchanou hubu, ale co se týče nové domoviny, hodlá tu zlobit ještě hodně dlouho. Takže pokud nepostrádáte nadhled, jste tak trochu pod obraz už v devět večer a hledáte podkres pro drsnou party, nátěr peprného hlasu a jízlivějšího humoru, pak si můžete být jistí, že značka Kapitán Demo bude tím pravým společníkem.

Ideální prostředí, kam na tuhle smršť vyrazit a kde Kapitánova velkolepost nejlépe vyniká a kam na něj rádi vyrážíme, je ale podle našeho názoru spíše atmosféra hudebních festivalů. Doporučujeme se mrknout i na jakékoliv jeho video-pozdrav.

Baví nás představa orientálního snobského tlouštíka, drsný hlas Jiřího Buriana, který tímto projektem čeří vody škrobených panáků a háže nás do pohody trash-rapem.

O zvuk desky se postaral Ecson Waldes, Biotech studio. Titulními songy jsou například: Až vyrostu, budu Nohavica, Láska, Pokora a Sluníčko, Všechno je moje aj.

Osobnost Jiřího Buriana (Hlava, srdce, břicho, nohy Kapitána Dema) je v popředí české hudební scény už nějaký ten pátek. Má za sebou zajímavou historii a jistě i zajímavou budoucnost. Už jeho dědeček byl velice uznávaný multifunkční umělec, který se významně zapsal do dějin českého avantgardního divadla. Ve své rodině našel kvalitní umělecké základy, které jsou na jeho tvorbě dost znát. Spolupracuje i se svým otcem, který je rovněž hudebníkem. Vlastně by se dalo říci, co Burian, to umělec.

Netřeba představovat jeho další úspěšné projekty: Southpaw, Republic of Two, produkování desek, např. remix Načeva, Kazety, Midi lidi apod., hudební tvorbu pro reklamy pro Bohemia Chips, Vanish, Českou spořitelnu, Zentivu nebo Multimediální projekt Bohemia, který se zaměřuje na českou lidovou tradici, textařskou činnost.

A třeba se brzy dočkáme i jeho další filmové role...

Názor informuji.cz: 40%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!