Ewa Farna chystá akustické turné. Fanoušky potěší i novým videoklipem

Ewa Farna chystá akustické turné. Fanoušky potěší i novým videoklipem  

Mladá zpěvačka Ewa Farna odstartuje v dubnu své třetí samostatné tour po České republice. Držitelka mnoha hudebních cen představí letos své písně v novém kabátu. Koncerty budou totiž v akustickém duchu. Ještě před turné také potěší své fanoušky zbrusu novým videoklipem k singlu Z nálezů a krás.

S kapelou již zkoušíme, strašně moc se těšíme, protože naše písně budou oblečeny v akustickém až jazzovém hábitu a myslím, že by to mohlo zaujmout i posluchače, které normálně moje hudba až tak neoslovuje,“ láká na dubnovou koncertní šňůru V akustickém směru Ewa Farna, která na konci roku 2014 vydala své nejnovější úspěšné album Leporelo. Návštěvníci se mohou těšit na staré známé hity jako Měls mě vůbec rád, Ticho či Boží mlejny melou, ale také na novinky ze zmiňované nové desky.

Turné odstartuje Ewa Farna se skupinou 3. dubna v Jihlavě. Poté se přesunou do dalších českých měst a do Bratislavy. Některá místa jsou stále v jednání, seznam koncertních zastávek tak nemusí být ještě kompletní. "Letošní rok bude pro Ewu, kapelu a management náročný. Na podzim totiž plánujeme pokračování tour v Polsku,“ vyjádřil se Michal Wronka, manažer Farne. Jako předskokané vystoupí na koncertní šňůře duo eFeM, které se autorsky podílelo i na několika písních z nové desky včetně populárního singlu Leporelo.

Příprava tour není ale jedinou záležitostí, která Ewu Farnou zaměstnává. Začátek roku strávila v exotickém Kataru, kde vystoupila na ceremoniálu při zahájení Mistrovství světa v házené. Fanoušky určitě potěší nový videoklip, který by měl vyjít již na konci března. Ewa Farna ho natočila ke svému novému singlu Z nálezů a krás. Kromě zpěvačky se v novém klipu objeví i známí herci jako Dušan Sítek nebo Tomáš Materna. “Klip jsme připravovali hrozně dlouho, samotné natáčení už ale díky týmu režiséra Martina Linharta proběhlo rychle a profesionálně. Hlavní kulisou klipu je veliký nápis Nálezy a krásy,“ představuje svůj nejnovější videoklip zpěvačka.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!