VÍME PRVNÍ! 5 zlomových okamžiků českého sportu v roce 2015

VÍME PRVNÍ! 5 zlomových okamžiků českého sportu v roce 2015 

Jestli se o nějakém roce bude říkat, že byl pro český sport zlomový, bude to ten nový - 2015. Fanoušci se nebudou stačit divit, co za překvapivé změny je čeká! Kam se hrabe olympiáda!

1) Soukalová se na závody přestane malovat

Svou tvář po úspěchu na ZOH využila Gabriela Soukalová, reprezentantka v biatlonu, dokonale. Reklamních aktivit měla tolik, že se dokonce nechala slyšet, že následující sezonu pojme odpočinkově. A když relax, tak se vším všudy. To znamená i bez šminek, protože líčení je aktivita bezesporu náročná, navíc pudr v kapse taky něco váží. Přítel Petr Koukal to bude muset přežít, otázkou je, zda příležitostnou zpěvačku na trati poznají její fanoušci.

2) Rosol už nebude hlavní hvězdou TOP STAR magazínu

Tenista Lukáš Rosol a moderátorka Michaela Ochotská každý týden na vašich obrazovkách? Zapomeňte! Už se v TOP STAR magazínu nedozvíte, jak vypadá jejich ložnice v nové vile, za týden neuvidíte kuchyň a o dalších sedm dní později zase bazén. S tímhle vším je konec. Ale vzhledem k tomu, že se v půlce ledna narodí jejich první syn, je jisté, že se budeme pravidelně dovídat o jeho prvních krůčcích a slovíčkách. Taky se těšíte?

3) Samkové naroste opravdový knír

Tak dlouho se maluje falešný knír, až naroste opravdový. Snowboardistka Eva Samková, která se skamarádí s Caster Semenayovou, bude mít alespoň o starost méně, navíc se stane celosvětovou patronkou projektu Movember. Kvůli kníru je však ohrožena účast ve vysněné soutěži StarDance.

4) Franz Straka se dočká angažmá v Bayernu

Mnichovský fotbalový gigant nečekaně vypadne v osmifinále Ligy mistrů se Šachtarem Doněck a vedení dojde trpělivost. Pep Guardiola si sbalí své saky paky a business třídou se vrátí domů do Barcelony. Kdo jej nahradí? Sen se splní Čechoněmci Františku Strakovi, který po tiskové konferenci se slzami v očích oběhne Allianz Arenu a na večerní teambuildingové akci naučí Arjena Robbena namíchat tatarák. "Na podšáleček nalít olivový olejíček, nasekat stroužek česneku, zalít acetato balsamico z Modeny, přidat malinko pepře a soli..."

5) Kiki a Maki si otevřou sushi bar

Znáte Kolocovou a Slukovou? Ne? A znáte Kiki a Maki? Beachvolejbalistky seknou se sportem a za vydělané čtyři miliony v roce 2014 si otevřou v centru Prahy sushi bar s nepříliš originálním, zato výstižným názvem Kiki a Maki. Jídlo obyč, ale "all you can eat and drink" i se selfíčkem s oběma kráskami za 200 korun? Neber to!

P.S. Jedná se o silvestrovský článek, který berte prosím s rezervou. A v novém roce 2015 přeju všem čtenářům jen to nejlepší! :-)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!