Skvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtu

Skvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtu

Tradiční vánoční koncert skupiny České srdce, která hraje písně na pomezí rocku a keltského etna, proběhl 14. prosince v pražském Lucerna Music Baru. Bohužel bez očekávaného křtu nové desky.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...

Česko-"keltská" skupina se v Lucerně předvedla ve výborné formě. Kromě čtyř písní z chystaného alba zahrála i své starší a osvědčené songy. Přítomní fanoušci si tak mohli vychutnat písně jako Bosou nohou žárem, Srdce z Avalonu nebo České srdce.

Posluchači však mohli ocenit i výkon tří mladých zpěvaček a dvou dudáků, kteří se na chvíli přidali k hlavní hudební sestavě.

Nové CD až na jaře

Skupina České srdce, koncertující kromě ČR občas také ve francouzské Bretani, oslavila tento rok 25. výročí své existence. I přes odložení křtu svého sedmého řadového alba sklidili hudebníci v Lucerně tradiční nadšení.

Proč došlo ke zdržení vydání nové desky? „Album jsme chtěli vydat už tento rok a pokřtít ho na koncertě v Lucerna Music Baru, ale posouváme vydaní na příští rok na 12. března, kdy to bude přesně 25 let od vydání našeho prvního alba,“ uvedl kytarista a frontmen skupiny Michal Šenbauer, který na koncertě předvedl nevyužitý grafický návrh obalu nového CD.

Doufejme, že se chystaný březnový koncert vydaří, tentokrát i se křtem.

Fotografie: Karel Komorád

Další náhodné fotky z galerie...

Skvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtuSkvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtu Skvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtuSkvělé vystoupení Českého srdce. I bez křtu

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...