Kapela Rise Against přijíždí představit nejnovější desku. Vyprodá opět Incheba Arenu?

Kapela Rise Against přijíždí představit nejnovější desku. Vyprodá opět Incheba Arenu?   

Když v roce 2012 přijela americká hudební skupina Rise Against koncertovat do Prahy, přivítala je nadšená Incheba Arena nacpaná k prasknutí. Bylo vyprodáno a v sále se nedalo téměř hnout. Příští rok přijede kapela opět na místo činu představit své poslední album.

Skupina Rise Against vznikla v roce 1999 v americkém Chicagu. Svojí hudební kariéru zahájila prvními studiovými alby The Unraveling a Revolutions per Minute, která získala u fanoušků velkou oblibu. Tato punkrocková formace poté vydala ještě dalších pět studiových desek, které z ní udělaly jednu z nejpopulárnějších zahraničních skupin ve svém žánru. Kdo z fanoušků amerického punkrocku by neznal jejich největší hity jako „Give It All“, „Savior“, „Hero Of War“ či „Ready To Fall“?

V červenci tohoto roku vydala kapela již sedmé album s názvem The Black Market, které v současné době představuje na velkém světovém turné. V listopadu si mohli nejnovější hity užít již sousedé v Německu a publikum v Británii, Belgii, Nizozemsku i Paříži. Čeští fanoušci si budou muset na vystoupení svých oblíbenců ještě nějaký měsíc počkat. Koncert v České republice se uskuteční až 9. června příštího roku opět v pražské Incheba Areně, kde zabodovali již před dvěma lety.

Čekání na pražský koncert si můžete zpříjemnit poslechem nejnovější desky, která neztrácí nic z původní tvorby Rise Against. Obsahuje energické písně s hlubšími texty, zabývající se především lidskými právy a nespravedlnostmi, které se lidstvu dějí. Kapela Rise Against se totiž zapojila do boje za lidská práva a ochranu zvířat. Aktivně podporují například organizaci na ochranu zvířat i Amnesty International.

Vstupenky budou v prodeji od zítřejšího rána v síti Eventim,“ oznámil za pořádající agenturu Nova Music Entertainment Patrik Svitek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!