Neotřelá kapela The Feud začíná sérii tří českých koncertů

Neotřelá kapela The Feud začíná sérii tří českých koncertů   

Anglická skupina The Feud opouští Británii a přijíždí navštívit své fanoušky ve střední Evropě. Během listopadu navštíví tito originální hudebníci tři česká města a chybět nebude ani zastávka v Německu. Skupina v České republice již několikrát koncertovala a české fanoušky si nemůže vynachválit.

Electro-rockovou kapelu z Manchesteru tvoří trojice hudebníků – Jamie Walker, Stephen Mildwater a Luke Paget. Svoji kariéru odstartovali roku 2010 debutovým singlem „In Between The Lines“, jehož originalita si získala přízeň fanoušků i chválu kritiků. Ještě toho roku se vydala kapela na evropské turné, které si sponzorovala sama vlastními financemi. V rámci koncertní šňůry navštívili Německo, Belgii, Nizozemsko i Českou republiku. Záhy se začali objevovat také na velkých českých festivalech. Na Rock For People zahráli The Feud vedle hvězd, jako jsou The Prodigy, The Subway či Muse.

Neobvyklou kombinaci rocku, elektroniky a tanečních melodií si mohou vychutnat fanoušci v průběhu měsíce listopadu hned na třech místech.  České turné odstartují The Feud již 5. listopadu v plzeňské Papírně. Následovat bude koncert v rámci festivalu Nouvelle Prague. Zde vystoupí po boku několika dalších zahraničních i českých hudebních interpretů. Hlavní hvězdou této hudební konference bude belgická kapela Balthazar, dále vystoupí čeští Zrní, jihoafričtí The Plastics, kanadští Slow Down Molasses a další. Svoji českou jízdu pak ukončí The Feud v brněnské Flédě.

Návštěvníci koncertu The Feud rozhodně nebudou zklamaní. Čeká je totiž skutečně netuctový zážitek. „Když jsme na pódiu, chceme, aby si diváci odnesli pocit, že byli v tanečním klubu a na rockovém koncertě najednou,“ uvedl baskytarista Stephen Midwalter. Těšit se tudíž můžete na originální show nabitou energií od začátku do konce.

Lístky na všechny tři koncerty jsou stále v prodeji. Vstupenku na plzeňský koncert můžete zakoupit za příjemnou cenu 110 koruninternetovém předprodeji.  Vstup na brněnský koncert seženete za 190 korun přes portál Smsticket. Na pražský koncert se dostanete pouze tehdy, když si zakoupíte festivalovou vstupenku. Za jednodenní vstupné na festival utratíte 270 korun, celofestivalové vstupné činí 370 korun

Termíny: 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!