Lisa Stansfield konečně vystoupí v České republice. Představí nejnovější album

Lisa Stansfield konečně vystoupí v České republice. Představí nejnovější album 

Již 1. listopadu vystoupí poprvé v České republice světoznámá zpěvačka Lisa Stansfield, jedna z největších osobností R’n’B, soulu a popu 80. a 90. let. Britská hudebnice, která vydala na konci ledna své nejnovější album Seven, zahraje ve Velkém sálu Lucerny.

Svoji hvězdnou kariéru zahájila Lisa Stansfield již roku 1980, kdy se zúčastnila pěvecké soutěže Search for a Star. Vyhrála. O čtyři roky později se stala frontmankou kapely Blue Zone, nakonec se však vydala na sólovou dráhu, kterou odstartovala první debutovou desku Affection, vydanou v roce 1989.  Nyní má na svém kontě sedm studiových alb, z nichž poslední vyšlo v lednu tohoto roku pod názvem Seven. Tuto desku vydala zpěvačka po dlouhých deseti letech.

Lisa Stansfield se proslavila především hity jako „All Around The World“, „Change“, „Never, Never Gonna Give You Up“ či „Set Your Loving Free“. Kromě toho nazpívala také několik duetů se slavnými interprety, mezi něž patří například britský zpěvák George Michael, americký hudebník Barry White či legendární kapela Queen. Také se podílela na nahrávání několika filmových soundtracků – mimo jiné k snímkům Osobní strážce nebo Neslušný návrh. Úspěch její kariéry potvrzují také dvě nominace na cenu Grammy. Získala množství ocenění, například Brit Awards, Billboard Music Award či World Music Award.

Lisa Stansfield se poprvé ve své kariéře vydává do České republiky. Čeští fanoušci si tak mohou poprvé užít tuto výjimečnou zpěvačku v domácím prostředí. Těšit se mohou na skvělý hlas, známé i nejnovější hity a nadčasový tanec, který si mohli užít již diváci v Americe a Evropě.

Nyní se dostává tato originální show také do Česka. Koncert se uskuteční již 1. listopadu ve Velkém sále Lucerny. Vstupenky jsou stále k dispozici na internetovém předprodeji. K dostání jsou ale pouze lístky ke stání, jiné kategorie jsou již vyprodané. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!