Xindl X vyprodal Prahu i Brno. Zbývá už jen Bratislava

Xindl X vyprodal Prahu i Brno. Zbývá už jen Bratislava   

Populární český písničkář Xindl X zahájí již 29. října své krátké turné s názvem Čecháček made tour. Během něj odehraje pouhé tři koncerty, které se uskuteční v Brně, Praze a Bratislavě. Na česká vystoupení jsou lístky již měsíc vyprodáné, vstupenky do Bratislavy ještě zbývají.

Xindl X prožívá v současné době opravdu úspěšné období. Po vydání poslední desky Čecháček made jeho hity bodují ve všech českých hitparádách. Kdo by neznal songy „V blbým věku“ nebo „Barbína“? Dne 14. října se uskutečnila také premiéra klipu k již třetímu singlu „Čecháček a totáček“, která proběhla ve velkém stylu. Kromě nejnovějšího klipu přivítali fanoušky v kině Světozor policisté kontrolující občanky, svazačky rozdávající karafiáty, hlídkující pionýři a nechyběli samozřejmě ani soudruzi přednášející o škodlivosti rockové muziky.

Nyní přijíždí Xindl X představit nejnovější songy i živě. Koncerty budou sice jen tři, ale návštěvníci se mají skutečně na co těšit. Xindl X si pro své fanoušky připravil i několik překvapení. Kromě Xindla a kapely vystoupí na koncertech hned několik dalších hostů. Naplánované jsou téměř tři hodiny hudby, během kterých vystoupí nejen Xindl X, ale také například hudební soubor The Tap Tap, hudebník David Deyl, písničkář Voxel, zpěváci Pavel Callta a Petr Lüftner i sympatická zpěvačka Mirka Miškechová.

Pokud ale ještě nemáte vstupenky na české koncerty doma v šuplíku, máte smůlu. Brněnské i pražské vystoupení je již beznadějně vyprodané. Na koncert na Slovensku jsou lístky ještě k dispozici, zakoupit je lze za 7 eur v předprodeji, za 8 eur na místě. I listopad bude pro Xindla X především v režii slovenských koncertů. Další české vystoupení se uskuteční až v prosinci. Do té doby si fanoušci budou muset vystačit s alby nebo Xindlovinami, které vysílá každý týden Hitrádio. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!