Adam Mišík představil v Lucerně své debutové album

Adam Mišík představil v Lucerně své debutové album 

V sobotu 25. 10. se konal křest debutového alba mladého zpěváka Adama Mišíka. Jako čestní hosté vystoupily Ewa Farna a Debbi a jako předkapela zazpívala skupina Light & Love. Koncert určený převážně mladší generaci rozhodně nezklamal.

Lucerna Music bar se v sobotu naplnil kvůli trojnásobnému objevu roku Adamu Mišíkovi. Na samém začátku se představila kapela Light & Love z Nového Jičína. Dva kluci, kteří byli perfektně hlasově sladění, nám předvedli krátké vystoupení doprovázené akustickou kytarou.

Před samotným vystoupením hlavní hvězdy večera uvedl do varu publikum DJ a koncert mohl začít. Za ohromných ovací fanynek začal Mišík zpívat jednu ze svých nejznámějších písní. Pro mnohé možná překvapivě čistě a energicky.

Se stejnou energií odzpíval i celý koncert, díky tomu zaujal i mnohé rodiče a zvědavé pozorovatele, kteří zrovna neznají jeho texty slovo od slova a div neomdlí při jeho příchodu na pódium. Kromě jeho vlastních písní zazněly také převzaté hity jako Summer od Calvina Harrise nebo Get Lucky od Daft Punk.

V neposlední řadě patřil potlesk také početné kapele. Nekonaly se žádné nudné prodlevy mezi písněmi a vše klapalo tak, jak má. V průběhu koncertu se na pódiu vystřídaly už výše zmíněné zpěvačky Debbi a Ewa Farna, se kterými si Mišík zazpíval duety a pokřtil své nové album Parfém.

Po koncertu následovala autogramiáda, kde si fanynky přišly na své. Mohly se s Adamem vyfotit a získat jeho podpis.

Doufejme tedy, že nás Adam Mišík bude stále překvapovat a časem si získá publikum i širší věkové skupiny. Talent mu k tomu rozhodně nechybí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!