Němečtí Accept přijíždějí se svým velkolepým koncertem do Zlína

Němečtí Accept přijíždějí se svým velkolepým koncertem do Zlína  

Již zítra vystoupí ve zlínské sportovní hale Euronics slavná německá heavymetalová kapela Accept. Skupina, která vznikla již v sedmdesátých letech minulého století, zažívá v současné době velice úspěšnou část kariéry. Má za sebou několik velkých vyprodaných koncertů a nyní se chystá zabodovat také u českého publika.

Skupina Accept, která tvoří nepostradatelnou součást hudební knihovny několika generací rockerů a metalistů, vydala v srpnu své nejnovější album. V pořadí již čtrnáctá studiová deska nese název Blind Rage a stala se vůbec nejprodávanější deskou skupiny. Na konci září odstartovala kapela v USA své Blind Rage World Tour, které se setkalo s obrovským zájmem. Accepti vyprodali haly v New Yorku, Stockholmu, Melbourne, Paříži či Hamburku. Nyní přijíždějí dobýt metalové duše českých fanoušků.

Jediný koncert světového turné, který se uskuteční v České republice, se bude konat ve Zlíně. Již zítra, v sobotu 25. října, odehrají velkolepé vystoupení ve sportovní hale Euronics. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na téměř dvouhodinovou show, během které zazní jak songy z nejnovějšího alba, tak staré známé vypalovačky, které potěší i jejich nejstarší fanoušky. Na vystoupení si s sebou přivezou Accepti také dva pomocníky. Návštěvníci se tak mohou těšit na australskou kapelu Damnations Day, která slibuje pořádnou dávku melodického heavy metalu. Sestavu doplní česká kapela Salamandra, která přiveze z Ostravy pořádný power metal.

Lístky na nezapomenutelný metalový večer jsou stále v prodeji v internetovém předprodeji. Cena vstupenky je 690 korun. Hala se otevírá již v půl sedmé večer. Nejprve se představí Salamandra, poté Damnations Day a jako třešinka na dortu čekají návštěvníky němečtí Accepti. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!