Písničkář Asaf Avidan vydal nový singl. Živě ho představí také v Praze

Písničkář Asaf Avidan vydal nový singl. Živě ho představí také v Praze  

Izraelský hudebník, zpěvák a textař Asaf Avidan představil 7. října svůj nejnovější singl „Over My Head“, který se nachází na připravovaném albu Gold Shadow. Pozoruhodný písničkář v nové písni opět předvádí svůj výjimečný hlas, který si budou moci fanoušci užít také na jeho pražském koncertu. Asaf Avidan totiž zamíří již 25. října sólově do České republiky.

Asaf Avidan se narodil v Jeruzalémě do rodiny diplomatů, tudíž několik let strávil také na Jamajce. Původně se zdálo, že z něj vyroste nadějný filmař, ale již v roce 2006 založil svoji kapelu a hudbě totálně propadl. V tom samém roce vydala skupina svoji první desku „Now That You’re Leaving“, která nastartovala Asafovu hudební kariéru. V současné době vystupuje tento originální zpěvák jak se skupinou The Mojos, tak sólově. V obou případech dokáže diváky doslova uchvátit svým nekonvenčním hlasem.

Nikdy jsem nechodil na lekce zpěvu. Přišlo to samo spolu s pocitem, že zpívání musí bolet a lámat srdce,“ vysvětluje svůj vztah k hudbě populární písničkář, který kromě domácího izraelského publika dobývá srdce i posluchačů v zahraničí. Jeho nejznámějším a nejúspěšnějším singlem je „One day/ Reckoning Song“, který se umístil na prvním místě prestižních hudebních hitparád v Rakousku, Belgii, Itálii, Nizozemsku a dalších evropských zemích. Zda podobného úspěchu dosáhne také nově vydaná píseň „Over My Head“, to je zatím ve hvězdách. Jisté ale je, že si ty nejlepší písně budou moci poslechnout čeští fanoušci také živě.

Asaf Avidan zavítá totiž 25. října do pražského Fóra Karlín, kde budou mít návštěvníci poslední příležitost vidět na pódiu tohoto vynikajícího hudebníka v rámci sólového evropského turné Back to Basics. A na co se mohou fanoušci těšit? Na skvělé písně, humor a veliké charisma. Asaf Avidan vystoupí pouze s kytarou, harmonikou a elektronikou, což dá vyniknout jeho silnému hlasu. Evropské turné zakončí pak zpěvák 1. listopadu v Londýně. Již nyní je ale jasné, že bude celkové hodnocení této koncertní šňůry více než pozitivní. Písničkář má za sebou totiž mnoho vyprodaných vystoupení a velmi kladně hodnocená vystoupení.

České publikum oslnil Asaf Avidan již na festivalu Colours of Ostrava, kde se mu dostalo velmi vřelého přijetí a návštěvníci chválou nešetřili. Zpěvák si náklonnost publika získává nejen skvělými songy, ale také svým bavičským uměním, kdy mezi písněmi vykládá často velmi úsměvné zážitky ze života. Pokud si nechcete nechat výjimečné představení ujít ani vy, můžete si zakoupit lístky na český koncert v síti Ticketpro. Vstupenky jsou k dostání ve dvou cenových kategoriích, levnější seženete za 890 korun, dražší pak za 1 190 korun

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!