Kapela Škwor zahájila podzimní turné a vydává živák. Pokřtí ho v Lucerně

Kapela Škwor zahájila podzimní turné a vydává živák. Pokřtí ho v Lucerně 

Česká rocková kapela Škwor v současné době objíždí česká a moravská města v rámci svého podzimního turné Sliby a lži, na kterém představuje novou stejnojmennou desku. Zároveň chystá poslat do světa záznam z narozeninového koncertu v Incheba Areně, kterou se jim minulý rok podařilo kompletně vyprodat. Nyní se kapela pokouší dobýt také pražskou Lucernu, kde 14. listopadu vyvrcholí jejich turné.

Kapela Škwor působí na české rockové scéně již od roku 1998, kdy začala vystupovat a tvořit pod jménem Skwar. V roce 2000 vydává skupina debutové album Mayday. Druhá deska Vyhlašuji boj! vychází o rok později. Skupina na ní vystupuje již pod současným názvem Škwor. Z tohoto alba pochází také jeden z největších hitů „Mý slzy neuvidíš“. V současné době má tato hudební formace na svědomí již jedenáct hudebních alb, živáků a koncertních DVD. Všem rockovým fanouškům jsou zajisté známy hity jako „Sraž nás na kolena“, „Může se stát“, „Amerika“, „Pohledy studený“ či „Vyvolenej“.

Minulý rok oslavili Škworové již patnácté narozeniny. A je nutno podotknout, že to bylo ve velkém stylu. Uspořádali velký narozeninový koncert v pražské Incheba Areně, kterou se jim podařilo celou vyprodat. Jednalo se o největší koncert v historii skupiny. Jako hosté se na pódiu objevili i Kamil Střihavka a Gabriela Gunčíková. Ti, kteří se na tuto velkolepou událost nedostali, nemusí zoufat. Již 10. října se na prodejních pultech objeví záznamové CD/DVD. Jeho křest proběhne právě na dalším velkém připravovaném koncertě, který se uskuteční ve Velkém sále pražské Lucerny.  

Přestože se kapela na koncert v Lucerně poctivě připravuje, nezapomíná ani na mimopražské fanoušky a v současné době objíždí jeden koncert za druhým. Za sebou má již úspěšná vystoupení v Toužimi a ve Staňkově, nyní se chystá potěšit fanoušky v Rakovníku, Prachaticích či Pěnčíně. Na koncertech se jako předskokané objeví také rocková formace D.N.A. a pražská hardrocková banda Durus.

Lístky na jednotlivá představení jsou v předprodeji v síti Ticketstream. Cena jedné vstupenky na koncert je 240 korun. Vstup na megakoncert v Lucerně je o něco dražší. Za jeden lístek zaplatíte 320 korun.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!