Mandrage vyrážejí na druhou část Siluety Tour. Předskočí jim The Paranoid

Mandrage vyrážejí na druhou část Siluety Tour. Předskočí jim The Paranoid  

Pokud patříte mezi pravidelné posluchače rádia, jistě je vám již velmi dobře známý návykový hit Tanči dokud můžeš, který má na svědomí plzeňská partička Mandrage. Zatímco jejich poslední singl dobývá rádia, srdce fanoušků i hudební hitparády, kluci z Mandrage se chystají na podzimní turné. Siluety Tour part II. začíná již 8. října.

Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách. Co singl, to velký hit. Určitě i hudební laici znají písně jako "Hledá se žena", "Františkovy Lázně", "Šrouby a matice" či "Na dlani". Skupina je nepostradatelnou součástí mnoha hudebních festivalů a dalších kulturních akcí.

Poslední album vydala kapela Mandrage minulý rok pod názvem Siluety. Svým fanouškům ji živě představila nejen na letních akcích, ale také na velkém jarním turné, během kterého navštívila patnáct českých i moravských měst. Nyní chtějí kluci z Mandrage potěšit svým vystoupením i zbytek České republiky. Proto v plánu nadcházející koncertní šňůry nenajdete ani jedno z měst, kde se v rámci Siluety Tour objevili již v první části roku. A trochu překvapivě není výjimkou ani Praha.

A na co se mohou návštěvníci koncertů těšit? Kromě starých i nejnovějších hitů nebude chybět barevná světelná show. Fanoušci se mohou těšit také na vystoupení slovenské partičky The Paranoid, která slibuje nový playlist a také odehrání písní, které živě ještě nikdy nezazněly. Kapela je již českým fanouškům známá. Na jaře absolvovala velké československé turné k novému albu Sedem, během kterého navštívila například také Prahu, Ostravu, Plzeň, Brno či Olomouc.

Pokud chcete vidět, jak se spojení těchto dvou hudebních formací osvědčí naživo, můžete lístky na koncerty zakoupit již nyní v síti Ticketstream. Cena lístku v předprodeji činí 250 korun.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!