Bodies Revealed zavazuje návštěvníky k lepšímu zájmu o jejich zdraví

Bodies Revealed zavazuje návštěvníky k lepšímu zájmu o jejich zdraví 

Již od začátku srpna do konce měsíce listopadu máte možnost navštívit jednu z nejunikátnějších výstav v tomto roce - Bodies Revealed v prostorách brněnské galerie Vlněna, která Vám umožní spatřit lidské tělo ve své nejreálnější podobě.

Člověk v nejreálnější podobě

Na Bodies Revealed Vás nečeká jen pouhý výčet vystavených exponátů, ale i zajímavosti, které se dozvíte prostřednictvím výkladu mediků, kteří jsou během celé expozice přítomni a ochotně zodpovídají dotazy návštěvníků.

Navíc všem, kteří se na Bodies Revealed chystají, doporučuji i vyhradit si dostatečně čas, pakliže jste zvídaví. Nejde totiž o párminutovou záležitost, kdy Vám bude předvedena kostra, kterou znáte z přednášek biologie, ale lidské tělo, jeho soustavy a orgány v té nejreálnější podobě, a to jak zdravé, tak i nezdravé.

Přednášku bych doporučila nejen osobám, které se o biologii člověka zajímají, ale téměř každému jedinci, aby viděl, jak lidské tělo funguje a jak se k němu má chovat tak, aby nám to nevracelo nemocemi. 

Ohromující znalosti provázejících mediků

Výstavu jsme měli možnost navštívit v polovině měsíce září. Jak jsem již uvedla, pokud výstavu navštívíte, počítejte s delším časovým rozsahem, protože v každé části prohlídky se Vám budou snažit průvodci co nejpodrobněji vysvětlit funkce jednotlivých soustav v těle člověka a jejich orgánů. Také určitě nebudou chybět zajímavosti, kterými je celá výstava proložena. Průvodci jsou po celou dobu expozice neustále k dispozici a ochotni poskytnout výklad na té nejodbornější úrovni. 

Na závěr bych chtěla uvést, že expozice tohoto typu v ČR mají určitě svůj efekt, protože ne nadarmo se hovoří "Raději jednou vidět než třikrát slyšet." Návštěvníka může na jedné straně vyděsit způsob získání exponátů lidských těl, na druhé straně máme možnost vidět realitu takovou, jaká je. 

Expozici můžete nadále navštěvovat až do konce listopadu. Vstupenky lze koupit v sítích Ticketpro nebo Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Vlněna

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!