PSH a Prago Union zahrají fanouškům ze střechy Red Bull Tour Busu

PSH a Prago Union zahrají fanouškům ze střechy Red Bull Tour Busu 

Red Bull Tour Bus již velmi dobře znají návštěvníci letních hudebních festivalů. Na střeše speciálně upraveného autobusu vystoupily kapely například na Majálesu v Hradci Králové, Praze či Brně, na Rock For People nebo na slovenské Pohodě. Zahráli si na něm třeba partička N.O.H.A., Majk Spirit či Republic of Two. Nyní se na autobusu představí hiphopové hvězdy PSH a Prago Union.

Speciální turné legendárních PSH a Prago Union není výjimečné pouze tím, že se místo běžného pódia odehrává na střeše autobusu, ale také tím, že si samotní fanoušci mohli vybrat, v jakém městě kapely zahrají. Pět koncertních zastávek vzešlo z hlasování na adrese www.redbull.cz. Hlasování se zúčastnily tři tisíce lidí. Nejžádanějšími místy se staly České Budějovice, Kroměříž, Pardubice, Plzeň a Olomouc.

Návštěvníci koncertů se mohou těšit na vystoupení jedné z nejznámějších českých hiphopových skupin PSH, kterou tvoří trojice známých rapperů – Orion, Vladimir 518 a Mike Trafik. Seskupení působí již od roku 1992. Kromě toho, že kapela vydala tři studiová alba a dvě dema, každý ze členů má na účtu ještě několik sólových desek.

Prago Union je formace, v jejímž čele stojí rapper a DJ Kato, který dříve působil také ve známé skupině Chaozz. Přestože partička Prago Union vznikla teprve v roce 2002, na svém kontě má již šest studiových alb.

Obě skupiny v současné době bodují s nejnovějšími videoklipy. PSH ho natočila na song „Já to říkal“, Prago Union představuje „Hodinky s vodotryskem“. I na tyto zbrusu nové písně se mohou návštěvníci těšit na koncertech v rámci Red Bull Tour Busu. A ještě jedna informace, která všechny hiphopové fanoušky určitě velmi potěší - všechny koncerty v rámci tohoto turné jsou zdarma. 

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!