Brněnské výstaviště opět přivítalo Mezinárodní veletrhy módy a obuvi

Brněnské výstaviště opět přivítalo Mezinárodní veletrhy módy a obuvi 

Po půlroce se na brněnském výstavišti opět koná veletrh, který nese název STYL a KABO. Do Brna zavítá vždy v únorovém a srpnovém termínu. Prezentuje se zde řada českýh i zahraničních firem a po celou dobu konání veletrhu je k výstavě připraven bohatý doprovodný program.

Nedělní odpoledne si mnozí zpříjemnili na brněnském výstavišti, a to konkrétně na výstavě STYL a KABO. V termínu 24. - 26. 8. 2014 se koná už 44. ročník této akce. Na veletrhu jsou k vidění značky jako s.Oliver, Diesel, Ralph Lauren, MEL, Swarovski a mnoho dalších.

Mimo prezentace mnoha českých i zahraničních firem se můžeme zúčastnit i doprovodného programu, do kterého patří mnoho módních přehlídek ať už oblečení, spodního prádla nebo plavek. Dvě z nich jsem navštívila a musím konstatovat, že mě ničím zvláště nepřekvapily.

Palec nahoru mohu dát hlavně za líčení a účesy modelek, které byly naprosto skvělé. Jinak mě většina předváděných značek ničím nezaujala, ovšem našly se i výjimky, do kterých bych zařadila například Moděvu, Odex by Lada Vyvialová nebo boty od Tamaris.

Pro mě asi největším příjemným překvapením bylo množství českých firem a návrhářů. O některých ví většina z nás, ale že by jich bylo tolik? Jen škoda, že zahraniční firmy (převážně italské) ty české zastínily svými lesklými kabelkami, šaty s flitry a do očí bijícími nápisy na tričkách. Přitom tak krásně ušité sukně a šaty už jsem neviděla hodně dlouhou dobu. Rozdíl oproti módním řetězcům, které k nám dováží zboží z ciziny, je na první pohled viditelný. Také materiály se nedaly srovnávat.

Je tedy příjemné vědět, že módní průmysl v naší zemi ještě zcela neupadá a veletrh STYL a KABO je toho důkazem. Přijďte se o tom sami přesvědčit. Pokud to tentokrát nestihnete, tak v únoru 2015 od 22. do 24. se bude konat již 45. ročník.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kongresové centrum Brno

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!