Zajděte v Brně (a okolí) do letního kina!

Zajděte v Brně (a okolí) do letního kina! 

Pokud bydlíte na Brněnsku a máte rádi filmy, můžete si během letních měsíců vybrat ze široké nabídky letních kin. V následujícím článku najdete jejich přehled.

RWE letní kino Riviéra

Za cenu 80 nebo 100 korun (podle konkrétního snímku) můžete každý prázdninový den navštívit kino pod širým nebem, nalézající se u zastávky MHD Bauerova. V příjemném prostředí brněnského koupaliště Riviéra můžete využít občerstvení na barech a stáncích i po uzavírce bazénů. Senioři a mládež zde mají slevu 20 Kč ze vstupného, osoby ZTP pak slevu 40 Kč. Děti a osoby do 111 centimetrů se mohou těšit na návštěvu zdarma. Vstupenky lze koupit na místě hodinu před začátkem představení, nebo přes rezervační web TICmB.

Letní kino na dvoře Městského divadla Brno

Od 29. června do 28. srpna probíhá promítání na dvoře Městského divadla Brno. Během již čtvrté sezóny zde můžete v rámci festivalu Léto navštívit večerní projekce filmů za cenu 90 Kč na osobu. Vstupenky na promítání, během kterého se můžete těšit například na úspěšné snímky Hunger Games: Vražedná pomsta, Gravitace, 12 let v řetězech, nebo Velký Gatsby si můžete koupit i on-line přes portál me PASS.

Letní kino Špilberk

V unikátním prostředí brněnského hradního areálu Špilberk se nachází letní kino stejného jména. Uprostřed nádherného parku můžete každou červencovou a srpnovou středu nebo pátek shlédnout jiné z filmových děl, včetně takové "pecky" jako je Hobit: Neočekávaná cesta. Jednotné vstupné je 80 Kč za osobu.

Letní kino Na Dobráku

Další letní kino naleznete v areálu koupaliště na adrese Dobrovského 29 v Brně-Králově Poli. Promítání zde probíhá každý prázdninový den a vstupenky seženete na místě už půl hodiny před začátkem představení. Základní vstupné stojí 90 Kč, ale můžete si zakoupit i permanentky na šest a deset vstupů nebo na celou sezónu.

Kino v klubu Fléda

Hudební a filmový klub Fléda, který najdete na Štefánikově ulici č. 24, se stal kultovním místem setkávání mnoha mladých obyvatel Brna. Na zahrádce klubu probíhá během celého léta občasné promítání, včetně starších klasických, nebo artových snímků. Dobrou zprávou je, že za projekci nemusíte platit žádný poplatek!

Tišnovské letní kino

Ani v okolí moravské metropole nechybí promítání pod širým nebem. Zatímco v Tišnově je kinosál Svratka během prázdnin uzavřen, filmy v obci můžete shlédnout v amfiteátru pod hvězdnou oblohou na adrese Hornická 1725.  Promítání zde bohužel neprobíhá každý den, ale většinou ve středy a soboty, zato v nádherném prostředí. S cenou za vstupné se zde dostanete také pod 90 Kč.

Boskovické letní kino

Na další kulturní zážitky se můžete těšit také v boskovickém letním kině na Blanensku. Část tohoto kina je navíc krytá, takže zdejší filmy lze zhlédnout za jakéhokoliv počasí.

Letní kino Lysice

V nádherném prostředí na okraji obce Lysice najdete letní kino v Oboře, které je vybaveno kvalitním LCD projektorem s rozlišením Full HD. Nechybí ani prostorový zvuk Dolby surround. V amfiteátru  je 75 míst k sezení a krytý přístřešek pro případ deště.

Kromě letních kin, pro vás máme i ostatní kina v Brně a blízkém okolí...

Něco navíc

Doufáme, že vám tento seznam pomůže strávit příjemné letní večery s partnerem, partnerkou nebo kamarády v některém kině. Pokud jste provozovatelem kina v Brně nebo okolí, či filmovým fanouškem, a v tomto článku jste své kino nenašli, neváhejte napsat autorovi a náš text rádi doplníme.

Kromě letních kin, ale můžete vyrazit i do klasických kin v Brně...

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!