Neviditelná výstava slavila 3. výročí působení v ČR netradiční přehlídkou

Neviditelná výstava slavila 3. výročí působení v ČR netradiční přehlídkou 

Neviditelná výstava Praha slavila 3. výročí působení v ČR a při této příležitosti připravila ve stylové italské restauraci Pazza Idea netradiční módní přehlídku ve spolupráci s Glamour production a také společné vystoupení rockerky a Miss ČR 2010 Jitky Válkové a nevidomých hudebníků.

Neviditelné výstavy Praha se snaží zábavnou a netradiční formou přiblížit svět nevidomých a slabozrakých. Na Neviditelné výstavě se řídíte výhradně hmatem, sluchem, čichem a smyslem pro rovnováhu. Kvůli dočasné ztrátě zraku a obtížím při orientaci zjistíte, že svět může být i bez onoho klíčového smyslu stále krásný.

A takový obzvlášť krásný den se pro některé nevidomé průvodce stal i první dubnový den. Byla pro ně připravena módní přehlídka, na které měli možnost vyzkoušet si, jaké to je být modelem/modelkou a předvádět krásné a luxusní oblečení od Boutique no 5 společně s profesionálními modelkami.

Protože tváří Neviditelné výstavy se k třetímu výročí stala rockerka Jitka Válková, která se v současné době věnuje více zpěvu než modelingu, připravila společně s nevidomými hudebníky pro hosty akce zcela ojediněle pěvecké vystoupení. Zazněly songy jako Inside the trap nebo I Love Rock 'N Roll a další z Jitčina repertoáru. Aby však Jitka nezůstala jenom u zpěvu, tak na závěr druhé módní přehlídky oprášila svoje modelingové zkušenosti a za doprovodu nevidomého modela předvedla krásné společenské šaty.

Na pořádné oslavě nesmí chybět jak narozeninový dort, tak slavnostní přípitek a o ten se postarala manažerka výstavy Rita Küű společně s moderátorkou večera Mišou Jadrnou.
Při této příležitosti paní manažerka představila publikaci, která mapuje tři roky působení Neviditelné výstavy v Praze, kterou už navštívilo přes 100 tisíc návštěvníků.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!