Tomáš Řepka pokřtil svou novou knihu Neuhýbám!

Tomáš Řepka pokřtil svou novou knihu Neuhýbám! 

Výborný fotbalista, rebel a průšvihář Tomáš Řepka vydal svou druhou knihu s názvem Neuhýbám! V centru Prahy se uskutečnil její křest, který byl pouze pro uzavřenou společnost. Informuji.cz u této akce nemohlo chybět.

V úterý 25. března bylo v pražském Coco café disko baru značně živo. Právě tento podnik byl vybrán pro uzavřený křest nové knihy fotbalisty Tomáše Řepky, která nese název Neuhýbám!

Na akci bylo vedle novinářů pozváno i několik populárních lidí. Od začátku posedával u stolku budoucí kmotr knihy Pepa Vojtek z Kabátů i se svou manželkou Jovankou. Nemohl chybět ani Dj Uwa, který je v tomto podniku doma. Nakladatel a spoluautor knihy Josef Pepson Snětivý vyhlížel u dveří další pozvané.

O chvíli později se začali trousit další hosté. Přichází i Jan Antonín Duchoslav alias Viky Cabadaj ze Sněženek a Machrů. Následuje modelka Dominika Mesárošová či herec Milan Šimáček. Hlavní postava večera Tomáš Řepka nervózně vyhlíží svou ženu Vlaďku. Nakonec s malým zpožděním přichází a křest může konečně začít.

Po několika slovech šampaňské pokřtí nejen knihu, ale i všechny příchozí. A tím končí oficiální část této akce. Níže si můžete prohlédnout fotogalerii, která zachycuje důležité momenty. Za několik dnů Vám přineseme i recenzi nové knihy Tomáše Řepky, která rozhodně stojí za Vaší pozornost.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!