Vánoční koncert Kamily Nývltové podtrhnul náladu adventu

Vánoční koncert Kamily Nývltové podtrhnul náladu adventu100%

Zpěvačka Kamila Nývltová, kterou můžeme již pár let vídat na muzikálových scénách, měla 10.12. v divadle Broadway svůj první velký vánoční koncert nazvaný Kouzlo okamžiku.

Kamila, kterou momentálně nejvíce zaměstnávají dva velké muzikály, Aida v Hudebním divadle Karlín a Mata – Hari v divadle Broadway, se rozhodla vystoupit z role začínající zpěvačky. Na svém vánočním koncertu působila vyrovnaně a sebevědomě, a svou image hvězdy ještě podpořila výběrem nádherných šatů ze salonu San Verita. Kamila zkrátka byla za princeznu.

Koncert doprovázel živý orchestr Š. Eliáš & Hard Pop Job a zazněly jak zbrusu nové písně z Kamily vánočního CD „Vánoční dárek“, tak srdcovky, které provází celou její kariéru. Písně také trefně a vtipně doprovázela choreografie Tomáše Smičky v podání skvělé pánské company.

Na promítacím plátně běžely po celou dobu koncertu nejnovější promo fotky k desce, ale mohli jsme také vidět Kamily videoklip k písni Son Of A Preacher Man, která samozřejmě také zazněla.

Usměvavou zpěvačku přišlo na pódium podpořit hned několik hostů. Muzikálový kolega Marián Vojtko si s Kamilou střihl duet a přidal ještě sólově Stín katedrál, píseň, která v jeho podání dostává punc skutečného vánočního dárku. Zpěvačka Renata Drössler přišla celá v bílém a překvapila brilantně interpretovanou písní, ke které si sama složila hudbu.

Nezapomenutelný byl výstup zahraničního exotického zpěváka Mano Ezoha, který zahrál na klavír svou vlastní skladbu, a s Kamilou si zazpíval anglicko-český duet „Co je psáno ve hvězdách“ z muzikálu Aida. Kamila se mimo jiné svěřila, že ji Mano požádal, aby jej na oplátku ona doprovázela na jeho zahraničních koncertech.

O velký rozruch se postaral Maranatha Gospel Choir, seskupení, které svými gospelovými hitovkami ke konci koncertu už nenechalo klidně sedět téměř žádného diváka a které svým nadšením a upřímnou radostí ze zpěvu naprosto strhlo publikum.

Vánoční koncert Kamily Nývltové tak právě díky těmto netradičním, ale přesto vánočním melodiím nevyšuměl do ztracena. Ještě dlouho divákům v energickém tempu rezonoval v uších.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Broadway nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Broadway

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!