Dnes odstartoval tradiční Prague fashion weekend

Dnes odstartoval tradiční Prague fashion weekend  

Letošní ročník se ponese v duchu návratu k tradici a řemeslu a představí to nejlepší z české módní scény, zahraniční značky a významné hosty včetně studentů módního designu. Čestným hostem letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu je světová módní ikona Jimmy Choo.

Na dnešní tiskové konferenci představili oragnizátoři program, který je skutečně nabitý a milovníci módy a designu se mají na co těšit. Bude představeno celkem 54 designérů, značek a uměleckých škol, proběhne celkem 45 módních přehlídek a 2 soutěže pro mladé tvůrce.

Pořadatelé se také vymezili vůči Dreft fashion weeku, který probíhal minulý týden a její pořadatelky (Barbora Bergová a Karolína Bosáková) na začátku září celou akci přejmenovaly na Prague fashion week, načež si zaregistrovaly i internetové stránky fashionweekprague.cz, které jsou nyní již nefunkční. Vznikl tím značný zmatek a nezasvěcení nemohli tušit, kdo je kdo. 

Eva Benešová, která má značku Prague fashion week zaregistrovanou, spolu s agenturou Czechoslovak Models a organizátory Mercedes Benz Prague fashion weekendu podala na organizátorky Dreftu trestní oznámení. Soud zaregoval rychle a vydal předběžné opatření. Tím v podstatě uznal, že celá akce je přinejmenším neprofesionální a jejím jediným cílem bylo přiživit se již na vybudovaném jménu MB Prague fashion weekendu.

Na konci konference byla také vyhlášena soutěž Elle a MBPFW o nejlepšího módního fotografa a blogera roku. Cenu získali Vojtěch Veškrna (fotograf) https://www.facebook.com/vojtechveskrna a Ondřej Janů (bloger).

Oficiální zahájení akce proběhne 19. září v 15 hodin za účasti topmodelek Simony Krainové a Viery Schoterrové (letošní tvář weekendu) před fashion stany na začátku Pařížské ulice, kde pak budou probíhat i módní přehlídky.

Kompletní informace o programu a doprovodných akcí naleznete zde: http://www.starscom.cz/mbpfw2013/ 

| sharulinda Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Dnes odstartoval tradiční Prague fashion weekend Dnes odstartoval tradiční Prague fashion weekend
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!