Beerfest Olomouc nabídne kromě piva také skvělý hudební zážitek

Beerfest Olomouc nabídne kromě piva také skvělý hudební zážitek 

Patříte mezi znalce a milovníky piva? Pak byste si neměli nechat ujít již dvanáctý ročník pivního festivalu v Olomouci – Beerfest Olomouc 2013. Kromě velkého množství piv známých i méně známých značek se můžete těšit také na bohatý doprovodný program. Na pódiích budou vystupovat po celou dobu festivalu české i zahraniční kapely. A nedojedou žádní amatéři, mezi interprety nebudou chybět hvězdná jména jako Kryštof, Desmod či Walda gang.

Zahájení Beerfestu proběhne 26. června. Zúčastní se ho také primátor města Martin Novotný, který slavnostně narazí soudek. Během následujících čtyř dní budou návštěvníkům k dispozici stánky desítek pivovarů, které sem přijedou prezentovat svá piva. Pro hudební nadšence budou k dispozici také pódia, na kterých budou po celou dobu akce vystupovat známé hudební kapely. Hned první den vystoupí stálice české hudební scény - oblíbené skupiny Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem a Wanastowi Vjecy s charismatickým frontmanem Robertem Kodymem.

Tím ale hudební nálož na Korunní pevnůstce v Olomouci nekončí. Ze Slovenska dorazí skupina Desmod, která potěší především milovníky rocku. Chybět nebudou ani další zástupci slovenské hudební scény – kapely Polemic a AMO & BAND. Návštěvníci se také mohou těšit na Richard Krajča s jeho skupinou Kryštof, která patří k hudební špičce v České republice, dále na Petra Koláře se skupinou, Sunshine, No Distance Paradise, N.O.H.A., Vypsanou fixu, Portless, NOID, Jana Spáleného & ASPM, Doctora P.P. a Mira Šmajdu. Mezi festivalové perličky se řadí Ondřej Havelka a jeho orchestr Melody Makers, rockový revival Waldemara Matušky Walda gang a Václav Neckář & Bacily.

Kromě českých a slovenských hudebních interpretů na festival zavítají také skupiny ze zahraničí. Nejvzdálenější kapelou bude Heath&Molly, která přijede až z USA. Zahraje také německá partička Green.frog.feed. a slovinský zpěvák a kytarista Paul Batto. Své místo v programu dostanou však i méně slavné skupiny, jako jsou Chickens Revival, The Again, GyGy, Marek of Phil Collins, Fleret a Robbie Williams Revival. Na podněty fanoušků festivalu se organizátoři rozhodli přidat na Beerfest ještě jednu stage, kde budou moci vystupovat začínající regionální kapelky.

Vstupenky na Beerfest Olomouc jsou již v předprodeji. Zakoupit můžete lístky jak na celý festival, tak i jednodenní vstupné. Více informací naleznete na oficiálních stránkách festivalu.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!