Podzim ve jménu módy pokračuje - začíná Dreft fashion week 2012

Podzim ve jménu módy pokračuje - začíná Dreft fashion week 201270%

Včera skončil Prague fashion weekend, který se přesunul z Pařížské ulice do stanu na Pražský hrad. Za čtyři dny jsme měli možnost vidět přehlídky řady známých českých návrhářů, ověřených začínajících návrhářů a několik zahraničních značek. Největší tahoun PFW byl Jakub Polanka, jehož přehlídka měla výjimečnou atmosféru a kolekce inspirovaná Prahou sklidila v obecenstvu velký úspěch. V rámci PFW bylo možné navštívit také v sklidila v obecenstvu velký úspěch. V Salmovském paláci na Hradčanském náměstí bylo také možné v rámci PFW navštívit FASHION SHOWROOM, prodejní akci českých a slovenských návrhářů za jejich osobní účasti.

Dnes začíná další významná módní událost Dreft fashion week 2012. Prozměnu celý týden věnovaný módě se PFW podobá jen částečně. DFW se nezaměřil na zaběhlé české značky, ale vsadil na pár světových a dále na podporu úplně začínajících návrhářů, často ještě studujících na VŠUP v Praze. Dreft fashion week 2012 nabídne přehlídku brazilského návrháře Alexandra Herchcovitche, který hned týden po newyorském fashion weeku představí svou kolekci jaro/léto 2013. Dále to bude Simple Concept Store – Christian Louboutin a dále např. Bogner. Tyto přehlídky jsou ale bohužel pouze na pozvánky, takže Alexandra Herchcovitche mohla širší veřejnost vidět pouze dnes na jeho přednášce na VŠUP.

Módní přehlídky určené pro veřejnost se odehrají ve stanu na Alšově nábřeží od pátku 21. září do neděle 23.září. Vstupenky jsou již v prodeji za symbolickou cenu 80Kč. V rámci spolupráce s VŠUP v Praze je pro návštěvníky připraven prodejní POP-UP STORE, který v průběhu konání fashion weeku nabídne zajímavé produkty začínajících i etablovaných návrhářských osobností. Pop up store bude v ateliéru Socha v prostorách VŠUP v Praze, otevřen bude od pondělí 17. 9. do neděle 23. 9. od 11 do 20 hod. Více o programu a vstupenkách zde.

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!