Holešovská Regata 2017

Holešovská Regata 2017

Adresa:

Holešov, nám. F. X. Richtra 190

Termín: 16.6.2017 17.6.2017
Vstupné:

190 – 750

16čer - 17čer celý den

Žánr: popfestivalsoutěž

Umělci: OlympicB-Side BandVojtěch DykKatapultThe Tap TapMonkey BusinessMandrageJanek Ledecký


Ve dnech 16. a 17. června 2017 se uskuteční v zahradách zámku Holešov sedmý ročník největšího rodinného festivalu Holešovská Regata, který přináší vystoupení populárních kapel a interpretů české hudební scény.

Páteční večer s podtitulem „Pocta legendám“ se ponese v duchu koncertu skupiny Olympic, která v tomto roce oslaví své 55. narozeniny. Koncertní program bude složen z největších hitů této české hudební legendy. Před koncertem Olympicu ještě zahraje svůj hodinový set Katapult s Oldou Říhou. Pro sobotním program organizátoři pozvali kapely Mandrage, Monkey Business a Hodiny či zpěváka Janka Ledeckého, sobotní večer uzavře Vojta Dyk a B-Side Band. Speciálním hostem festivalu bude známý The Tap Tap Orchestra.

Tradiční součástí festivalu bude oblíbená soutěž originálních plavidel. Kompletní program a témata doprovodného programu oznámí pořadatelé začátkem příštího roku.

Pokud se má Brno něčím v oblasti hudby chlubit, jsou to beze sporu také big bandy. Historie orchestru Gustava Broma je dostatečně známa a je lemována úspěchy na mezinárodních festivalech i umístěními v anketách Rolls Royce mezi...
THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách.
Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Holešov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Holešovská Regata 2017

Villa MemoriesZlín (8.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (27.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (27.8 km)