koncert Milli Janatkové

koncert Milli Janatkové

Adresa:

Rožnov pod Radhoštěm, Zátiší 513

Termín: 12.8.2016
Vstupné:

120Kč (koncert), 850Kč (dílna)

12srpen pátek 19:00

Žánr: koncertyfolkworld music


Milli Janatková je inspirativní žena mnoha talentů. Věnuje se hudbě a výtvarné tvorbě. V pátek 12. srpna 2016 od 19 hodin v Alternativním centru Slunečnice v Rožnově pod Radhoštěm představí projekt „Klid, prosím!“ se svými písněmi a ručně šitými šaty z malby. Na koncert navazuje sobotní tvůrčí dílna zaměřená na relaxaci s hlasem a pohybem.

Nový projekt navazuje na sólové album Proměna, které bylo oceněné čtyřmi nominacemi na hudební ceny The Independent Music Awards v USA a dvěma nominacemi na ceny Tais Awards. Milli rozšiřuje téma „proměny“ člověka směrem ke klidu a uzdravení. Otevírá tím problematiku působení stresu a dalších příčin na lidský organismus a možnosti řešení obtíží. Vznikají tak skladby zpívané česky a latinsky, věnované různým částem těla i psychiky (Srdeční, Dechová, Hormonální aj.).

Jedná se o uklidňující i energické písně s prvky folku, latiny, world music a alternativy, které na koncertech doplňuje improvizací pomocí až divadelního „hlasu v pohybu“. Autorka přirozeně propojuje zpěv s tancem, rytmem a osobitou hrou na kytaru. Hudebnice na koncertě zahraje ukázky ze svého prvního alba, k propojení obou projektů. Přímo na místě vzniká nezaměnitelná atmosféra, vycházející z respektu a úcty k životu a zdraví.

Milli svou spontánní otevřeností vtáhne diváky i účastníky dílny do osobního příběhu plného bohatých zkušeností a emocí, ale i tolik potřebného klidu. Foto Jaroslav Pergl, Kladno 2016

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Rožnov pod Radhoštěm

Podobné akce

Ubytování v okolí akce koncert Milli Janatkové

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (740 metrů)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (1 358 metrů)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (9.1 km)