Věra Špinarová

Věra Špinarová

Termín: 24.6.2016
Vstupné:

450 Kč

24červen pátek 20:00

Žánr: koncertyRockPopFolk

Umělci: Věra Špinarová


Věra Špinarová - Zámecký Amfiteátr - 24.6.2016 v 20:00

Věra Špinarová + Smyčcové kvarteto Janáčkovy filharmonie Ostrava v rámci 18.ročníku Buchlovského hudebního léta 2016! 

Věra Špinarová je jednou z nejlepších a nejvýraznějších osobností českého popu a rocku. Kromě mnoha ocenění v podobě zlatých a platinových desek patří mezi prvních pět nejprodávanějších českých interpretek za posledních deset let. 

Pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech patří Věra Špinarová již mnoho let mezi nejžádanější zpěvačky v České a Slovenské republice. Koncerty probíhají v průběhu celého roku a jsou stále vyprodány. Má celou řadu krásných hitů, například Meteor lásky, Music box, Bílá jawa 250, Raketou na Mars nebo Měj mě rád. Největším hitem se však stala píseň Jednoho dne se vrátíš, jejíž melodie je z filmu Tenkrát na západě. 

Věra Špinarová patří ke stálicím naší rockové i populární hudby a pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech se stala jednou z nejoblíbenějších zpěvaček.

Věra Špinarová se narodila 23. prosince 1951. Svoji kariéru zahájila v 15 letech, kdy nahrála svou první píseň Já před tebou klečím. Zpívala s kapelami Flamingo (od roku 1967, do roku 1969), poté přešla ke skupině Majestic, který...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Buchlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Věra Špinarová

Vinný sklep KrýsaKyjov (14.9 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (18.1 km)

Vinárna U HouslíHodonín (29.6 km)