HoggyTour - Zlín

Adresa:

Zlín, nám. Práce 2511

Termín: 6.2.2016

6únor sobota 10:00

Žánr: ostatní akceyoutubesetkání


První HoggyTour je tady! Za uplynulý rok jsem se ukázal jen na hrstce YouTube akcí, protože jsem se převážně věnoval kapele a koncertování. Proto jsem vám to chtěl začátkem tohoto roku nějakým způsobem vynahradit a tak jsem uspořádal HoggyTour!

Jedná se o akci koncepčně podobnou CineTube s tím rozdílem, že za vámi nepřijedou desítky YouTuberů, ale pouze já s vybranými menšími hosty jako je třeba můj kamarád Pavel nebo dle mého hodně nedoceněný YouTuber Pavel Tuček.

Vím, že z většiny akcí odcházíte zklamaní, protože nedostanete šanci si s YouTuberem popovídat, vyfotit nebo obstarat podpis. Tomu se chci během HoggyTour vyvarovat, abyste vám zaručil trochu osobnější setkání, než jak jste možná zvyklí.

Na velkém plátně si budete moci vychutnat videa, která na YouTube hned tak neuvidíte a navíc mám pro vás připravený interaktivní program na pódiu. Omlouvám se, pokud nezavítám zrovna do vašeho města, ale jedná se o první akci tohoto druhu, takže pokud se setká s úspěchem, určitě ji uspořádáme znovu a rozhodně zavítáme do více měst! Mějte se krásně a už se těším, až se uvidíme na HoggyTour! Váš Petr (Hoggy) :)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce HoggyTour - Zlín

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...