Čechomor / Kooperativa tour 2015 / host: Heroldovo kvarteto

Čechomor / Kooperativa tour 2015 / host: Heroldovo kvarteto

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 30.11.2015
Vstupné:

520

30listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolkrock

Umělci: Čechomor


Skupina Čechomor po tříměsíční koncertní pauze zahájí novou koncertní sezónu nezvykle v zahraničí. Nejdříve vystoupí jako jeden z hlavních hudebních hostů na Dnech ČR v Šanghaji a následně odehraje skupina další, tentokrát open-air koncert v nedalekém Hangzhou.

Po návratu z Číny skupina Čechomor rozjíždí již tradiční Čechomor Kooperativa Tour 2015, na kterém se divákům představí také nový bubeník, Lukáš Pavlík. Jako každým rokem se jedná o čtyři desítky koncertů nejen v divadlech a kulturních domech, ale i o větší letní open-air koncerty. Kromě koncertů v rámci Kooperativa Tour zahraje letos Čechomor v létě na všech osmi zastávkách festivalu České a moravské hrady a na několika dalších významných českých a slovenských hudebních festivalech.

"Naši fanoušci si již zvykli, že pro ně na léto vždy připravíme nějaké zajímavé hudební překvapení. Všichni si jistě vzpomenou na dvě naše Vlak-tour, na společné koncerty s Joji Hirotou a japonskými bubeníky The Taiko Drummers či na naši spolupráci se Suzanne Vega", říká zpěvák a kytarista František Černý. "Je těžké přijít s něčím opravdu novým, ale myslím, že pro letošek takovou novinku opravdu máme a moc se na to těšíme," dodává Černý.

Na koncertech v rámci Čechomor Kooperativa Tour bude Čechomor opět podporovat a propagovat činnost obecně prospěšné společnosti Pomocné tlapky, která se 14 let zabývá chovem, předvýchovou a výcvikem asistenčních psů. Vycvičené psy zdarma předává do dlouhodobého užívání tělesně postiženým. Návštěvníci koncertů skupiny Čechomor mohou o.p.s. Pomocné tlapky podpořit buď zasláním DMS a nebo například nákupem triček nebo keramiky s postavičkami psů - muzikantů podle návrhu výtvarníka Pavla Beneše.

Čechomor je česká hudební skupina založená na jaře roku 1988 původně jako volné sdružení muzikantů hrajících kramářské písně s názvem I. Českomoravská nezávislá hudební společnost. Po roce 1994 přešla skupina z čistě...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čechomor / Kooperativa...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.6 km)