Letní škola barokní hudby

Letní škola barokní hudby

Adresa:

Holešov

Termín: 7.8.2015 16.8.2015

7srpen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalsoutěž


Letní škola barokní hudby hledá nové studenty do sboru a hry na housle! 7. - 16. 8. 2015 | "Na hranici epoch" Záhadná postava Thomase Linleyho mladšího, zvaného „anglický Mozart“ barokní houslový mág John Holloway se svojí „Master class“ subsoutěž o nejlepší interpretace árie z opery Giulou Caesare sponzorovaná slovutnou oděvní značkou GAS to jsou jen lákavé třešničky na třináctisvíčkovém dortu Letní školy barokní hudby 2015 na zámku Holešov.

Letošní výlet do klasicismu bude okořeněn besedou s muzikoložkou Janou Spáčilovou a romanem Válkem na téma F. X. Richter – Holešov – Mannheim – Štrasburk, kde Vám představí také nové CD Czech Ensemble Baroque, Richter: Requiem. Velký koncertní sál spolu s chrámy Páně v Holešově, na Hostýně a v Kelči budou opět svědky Vašich nevšedních výkonů.

Stěžejním společným dílem ročníku 2015 bude pozoruhodné oratorium Thomase Linleyho jr. Píseň Mojžíšova pro sóla, sbor a orchestr. V první půli závěrečných koncertů, zazní výkony vítězů interpretační soutěže. Znojemský hudební festival opět nabídne lákavé ceny v podobě koncertu na Vranovském zámku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Holešov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní škola barokní...

Villa MemoriesZlín (9.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (28 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (28 km)