Vladimír Mišík & ETC.. + T4 + Svatý pluk

Termín: 5.6.2015
Vstupné:

350

5červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolk

Umělci: Vladimír Mišík


V pátek 5.6. zavítá po dvou letech do našeho buchlovického amfiteatru legendární Vladimír Mišík s kapelou ETC .. . Koncert začíná v 19 hodin v zámeckém amfiteátru Buchlovice.

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. Do současné chvíle vydala kapela 11 řadových alb, řadu kompilací a také 1 DVD k 60. narozeninám Vladimíra Mišíka.

Turné „ETC 40“ (1974 – 2014) má být oslavou a poohlédnutím se za uplynulými čtyřmi desetiletími kapely. Na koncertech se kromě V. Mišíka a současné sestavy ETC objeví i Stanislav „Klásek“ Kubeš (kytara, zpěv), Vladimír „Guma“ Kulhánek (basa) a zpěvák Pavel Bohatý. 

Jako předkapela se představí T4, kterou tvoří Stanislav „Klásek“ Kubeš a Vladimír „Guma“ Kulhánek – oba muzikanti jsou již natolik známý, že je netřeba blíže představovat, stejně jako dalšího člena T4 – Romana Dragouna /Futurum, Stromboli, Progres 2, Supergroup,../. Posledním členem T4 je Martin Kopřiva patřící k nadějným tvářím mladé, nastupující bubenické generace. Student Ježkovy konzervatoře v Praze byl členem „Vítkova kvarteta“ a skupiny „Veteráni studené války“ (společně s Otou Petřinou). Od roku 2000 hraje s Vladimírem Kulhánkem v seskupení „GROOVE“.

Rockový sbor Svatého pluku letos oslaví 20. let existence. Za ty roky si zahrál s Blue effecty, Vladimírem Mišíkem a dalšími legendami nejen české hudební scény /Nazareth, Deep purple,.../.Sbor zazpívá svůj obvyklý repertoár, ale připravuje na tento koncert i překvapení v podobě skladeb z legendárního alba Kuře v hodinkách a pak samozřejmě i věci známé od ETC. Lze očekávat, že dojde i ke společnému vystoupení s přítomnými ETC v čele s Vláďou Mišíkem.

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Buchlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vladimír Mišík &...

Vinný sklep KrýsaKyjov (14.9 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (18.1 km)

Vinárna U HouslíHodonín (29.6 km)