Překonáme Gravitaci

Adresa:

Kroměříž

Termín: 27.9.2014
Vstupné:

150

27září čtvrtek 01:00

Žánr: sport


Extrémní show, při které se lidem bude tajit dech představí Anomalous poprvé v Kroměříži 27. září na výstavišti Floria za Tescem. Malé kola (BMX), velké kola (MTB), brusle (Aggressive inline), motorky (FMX): Na tom všem budou umělci lítat vzduchem a svou jízdu okoření nezapomenutelnými triky.

Centrum dění bude směřováno na mobilní park, kde budou předvádět šílené kousky vysoko ve vzduchu ti nejlepší z celé České republiky. Nebudou chybět známá jména jako například Damjan Siriški, Ondra Šléz, David Janáč, Zdeněk Fusek a další. V boji o překonání gravitace se utkají hlavně jezdci na kolech a vítěz může být jen jeden.

"Chceme tím podpořit a ukázat veřejnosti tyto netradiční sporty," vysvětluje pořadatel Marek Hořava. Akce nabídne i ukázku akrobatických tanečních kousků na kole (flatland), kde mimo jiné bude také ukázka freestyle trialu a přeskakovat se bude i přes lidi z publika bez jakékoliv překážky.

"Třeba se nám podaří pokořit rekord. Začínat se bude na pěti lidech a desítka padne určitě," usmívá se organizátor Lukáš Veselý. V rámci partnerské akce Den českého piva si návštěvníci mohou vychutnat piva z 12 pivovarů, koncert kapely Divokej Bill, Walda Gang, Arrhythmia a další.

Freestylovou show obohatí motorky, které budou lítat vzduchem pod rukama několikanásobného mistra České republiky Petra Kuchaře. Více informací o akci najdete na webových stránkách www.anomalous.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Kroměříž Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Překonáme Gravitaci

Villa MemoriesZlín (19.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (33.1 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (33.2 km)