Suzi Quatro /UK/ + Věra Špinarová

Adresa:

Buchlovice

Termín: 30.8.2014
Vstupné:

690

30srpen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopfolk

Umělci: Suzi QuatroVěra Špinarová


SUZI QUATRO je zpátky!  Slavná rockerka a hudební ikona se vrací a vyráží na velké turné. Zpěvačka, která se na vrchol britské hitparády dostala poprvé už v roce 1973 s písní Can The Can, je snad nejznámější představitelkou hard rocku v Čechách. Rádia tu dodnes hrají její píseň If You Can't Give Me Love, 48 crash, Devil gate drive, The wild one, The race is on, nebo duet s Chrisem Normanem Stumblin' In.

Novinka Back To The Drive vznikla za asistence řady zajímavých hostů (na nahrávání se například podíleli Steve Grant a Andy Scott z The Sweet) a nabízí dvanáct písniček tradičního rock'n'rollového střihu. Koncert bilancuje její dlouhou rockovou karieru a lze ho nazvat i jako "To nejlepší od Suzi Quatro" . Strhující výkony hudebníků jsou podržený kvalitní zvukovou aparaturou a obrovským světelným parkem.

VĚRA ŠPINAROVÁ je jednou z nejlepších a nejvýraznějších osobností českého popu a rocku. Kromě mnoha ocenění v podobě zlatých a platinových desek patří mezi prvních pět nejprodávanějších českých interpretek za posledních deset let. Pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech patří Věra Špinarová již mnoho let mezi nejžádanější zpěvačky v České a Slovenské republice. Koncerty probíhají v průběhu celého roku a jsou stále vyprodány. Má celou řadu krásných hitů, například Meteor lásky, Music box, Bílá jawa 250, Raketou na Mars nebo Měj mě rád. Největším hitem se však stala píseň Jednoho dne se vrátíš, jejíž melodie je z filmu Tenkrát na západě.

Každá zpěvačka odehraje svůj kompletní program !

Vstupenky v prodeji ! Doporučujeme včasné zakoupení.

Suzi Quatro, vlastním jménem Suzi Quatrocchio, se narodila 3. 6. 1950. V dětství a mládí se učila na klavír a bicí, a když jí bylo 14 let, otec jí dal první baskytaru Fender Precision (kterou vlastnila ještě v roce 2007). Svou první...
Věra Špinarová se narodila 23. prosince 1951. Svoji kariéru zahájila v 15 letech, kdy nahrála svou první píseň Já před tebou klečím. Zpívala s kapelami Flamingo (od roku 1967, do roku 1969), poté přešla ke skupině Majestic, který...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Buchlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Suzi Quatro /UK/ + Věra...

Vinný sklep KrýsaKyjov (14.7 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (18 km)

Vinárna U HouslíHodonín (29.6 km)