Vysočina Fest již brzy zase v Jihlavě! Zapište si dny 4. až 6. července, kdy se Jihlavou znovu rozezní pop, punk, folk i metal.

Kdo vystoupí na Vysočina Festu v roce 2024? Čekejte tu Kabát, Divokej Bill, Wanastowi Vjecy, Tři sestry, Tomáš Klus, Walda Gang, Ben Cristovao, Yzomandias, Nik Tendo, Horkýže Slíže a další tuzemské hvězdy! 

Kabáti, vyhlášení nejlepší kapelou v anketě Český Slavík za rok 2012.
Úvalská kapela Divokej Bill byla založena v průběhu roku 1997. Během dvou let se ustalovala sestava. Kapela začala koncertovat, mimo jiné hrála i na prvních ročnících Rock for People, díky čemuž navázala spolupráci s Ameba...
Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou...
Ben Cristovao je zpěvák, tanečník, hudební skladatel, textař, moderátor a herec česko-angolského původu. Do širokého podvědomí lidí se dostal díky soutěži Česko Slovenská Superstar, ve které skončil v roce 2009 na 7. místě.
Člen YZO Empire.
Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Hudební kluby - Jihlava Akce v obci Jihlava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vysočina fest 2024

Zámek ÚsobíZbilidy (15 km)

U ProkopůŘásná (24.7 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (27.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?