Malina Brothers Tour 2015

Malina Brothers Tour 2015

Adresa:

Třebíč, Karlovo náměstí

Termín: 20.1.2015

20leden čtvrtek 01:00

Žánr: folkcountryfestival


I. KONCERT HS

Obsazení skupiny: Luboš Malina - banjo, Pavel Malina - zpěv, kytara, Josef Malina - housle, Pavel Peroutka - kontrabas

Bratři Malinové, nejznámější „sidemani“ českého folku a country

Každý, kdo se někdy nachomítl k české folkové, country nebo bluegrassové muzice, nemohl nenarazit na příjmení Malina. Geniální muzikanti a sourozenci - banjista Luboš (Druhá Tráva), kytarista Pavel (Žalman a spol.) a houslista Pepa (Monogram) se totiž za několik posledních dekád objevili jako hudebníci či producenti snad na všech důležitých albech tohoto žánru u nás.

A není náhodou, že jejich muzikantské kvality využívali nebo využívají interpreti a kapely různých žánrů od Lucie přes Pavla Bobka, Wabiho Daňka, Věru Martinovou nebo Lenku Filipovou. Bylo jen otázkou času, kdy se nakonec bratři sejdou ve společném projektu. Před čtyřmi lety nejprve vyslyšeli přání fanoušků a založili kapelu Malina Brothers. Mezi sebe přizvali ještě kontrabasistu Pavla Peroutku (Spirituál Kvintet) a začali objíždět české sály s písničkami, na kterých sami vyrůstali.

Ty nejlepší nakonec zaznamenali na albu Rychlejší koně, které pokřtili na lednovém turné v roce 2014 v osmi českých a moravských městech.V současnosti je připravené nové turné na leden 2015 po osmi městech Čech a Moravy. Bratři Malinové vyrážejí na šňůru koncertů pouze jednou ročně. Další příležitost vidět toto unikátní seskupení bude pak až v roce 2016 a na několika málo letních festivalech.

Předprodej od 12. 1. 2015

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Malina Brothers Tour 2015

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.5 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (38.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?