Plavci a Irena Budweiserová

Plavci a Irena Budweiserová

Adresa:

Třebíč, Karlovo náměstí

Termín: 10.11.2014

10listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolkcountrysoutěž


II. koncert HS

Obsazení kapely: Jan Vančura – zpěv, kytara, Mário Bihári – zpěv, harmonika, Jakub Racek – kytara, Lukáš Pelc – kontrabas

Host: Irena Budweiserová

Oblíbená česká skupina Plavci, věnující se stylu folk a country, oslavila 45 let své existence. První sestava se sešla v roce 1964 a tvořili ji Milan Dufek, Antonín Hájek, Mirek Řihošek, Jan Vančura a Jiří Veisser. V roce 1990 se skupina vrátila k původnímu názvu Rangers. Po různých peripetiích se Plavci – Rangers rozdělili na několik samostatných jednotek. Zpěvák Honza Vančura pokračuje v koncertování s Plavci s tradičním repertoárem, na který jsou diváci této slavné skupiny zvyklí.

V loňském roce představil na koncertech své excelentní spoluhráče: jedním z nich je uznávaný harmonikář a zpěvák Mário Bihári; Jakub Racek, vítěz řady evropských kytarových soutěží či kontrabasista Lukáš Pelc. Společně s Plavci vystoupí jako host výjimečná zpěvačka Irena Budweiserová, která 30 let vystupovala se skupinou Spirituál kvintet, se kterou koncem roku 2010 ukončila spolupráci a začala se věnovat výhradně sólovým aktivitám se svou doprovodnou skupinou Fade In.V dubnu 2013 začala spolupracovat se skupinou Plavci a vy si přijďte poslechnout, jak jim to spolu šlape.

Předprodej od 20. 10. 2014

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plavci a Irena...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.5 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (38.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?