Udg + Lola běží + Voxel

Udg + Lola běží + Voxel

Adresa:

Pelhřimov, Jirsíkova 841

Termín: 18.8.2014
Vstupné:

předprodej 190,- Kč na místě 220,-Kč

18srpen čtvrtek 01:00

Žánr: clubbingrockpopfolkfestivalsoutěžparty

Umělci: Voxel


UDG - Kapela UDG vznikla v roce 1998 v Ústí nad Labem. 

Zasadní zvrat v kariéře přichází v květnu roku 2004, kdy se skupina UDG stala z rozhodnutí odborné poroty vítězem druhého ročníku soutěže Coca - Cola PopStar a podepsala smlouvu na vydání alba s hudebním vydavatelstvím Sony BMG.

Na debutovém albu s názvem Ztraceni v inspiracích, které vyšlo na podzim roku 2004, hostuje například Matěj Homola ze skupiny Wohnout nebo frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. Na tomto albu najdete oblíbené písně Motýl, Hvězdář, či Piloti, které bodovaly v televizních hitparádách.

Na začátku roku 2006 došlo v UDG k jedné personální změně a do party přichází kytarista, Francouz Guillaume Kondracki. V nové sestavě, na počátku roku 2007 vydává kapela druhé studiové album s názvem Buď a nebe, na němž hostují například zpěvačka Iva Frühlingová, druhý z bratrů Homolových Honza nebo MC NUC ze Skyline. S touto nahrávkou potvrzují UDG pozici jedné z nejtalentovanějších mladých kapel v Čechách.

Na začátku roku 2009 vydávají UDG třetí studiové album s názvem Autoportrét , které se těší skvělému přijetí ze strany fanoušků i kritiků. Díky kladnému přijetí třetího alba se UDG dostávají na titulní stranu květnového čísla nejprestižnějšího českého rockového časopisu Report.

UDG triumfují v ŽEBŘÍKu 2009 a získávají i nejprestižnější ocenění za kapelu roku. Konec roku 2012 přináší nové, dlouho připravované album Akrobat, které je výrazným posunem po zvukové a aranžerské stránce.  Důkazem toho je i každoroční postup v anketě Český Slavík, kde kapela obsadila 20. místo. Singl Pádové otázky rotuje v českých rádiích a na TV Óčko a  Akrobat sklízí úspěchy v Žebříku 2012.  

Každé léto je kapela UDG stálicí line-upů všech významných českých festivalů ( Rock for people, Sázava fest, Votvírák, Benátská noc atd.) a pilně koncertuje i mimo festivalovou sezónu. UDG jsou rovněž jednou z nejpopulárnějších kapel na sociální síti facebook, kde mají přes 55000 fanoušků.
 
Petr Vrzák (Vrzy) - zpěv
Pavel Vrzák (Vrzi, Pája, Pavlik) - basa
Adam Kupera (Áda, Klenot) - zpěv, saxofon
Bohumil Němeček (Bobo, Bonbon) - kytara
Tomáš Staněk (Jugi) - bicí, texty
Tomáš Vohradský (Volt) - kytara
 
 
 
Lola běží
Lola běží vznikla v roce 2012 z mimopražských kluků, kteří se usadili v Praze a začali dělat společnou věc – kapelu, se kterou se potloukají po českých a slovenských klubech, festivalech a vlastně úplně všude. Lola je jednou z kapel, která si chce své fanoušky “vyjezdit” a osobně poznat na koncertech. Jak kluci z Loly říkají: “Koncerty a živý hraní je vlastně to, co nás nejvíc baví, a je to vlastně důvod, proč hudbu společně děláme.“
 
Jakub Míchal - zpěv
Aleš Petržela – kytara a zpěv
Jakub Jakubec - baskytara a zpěv
Petr Baláš - bicí
 
 
 
Voxel
Mladý talentovaný zpěvák Václav Lebeda z Kopřivnice vystupující pod pseudonymem Voxel se představí v Pelhřimově s žánrem positive folkpop. 
 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Pelhřimov

Podobné akce

20duben sobota 20:00

13květen pondělí 19:00

Ubytování v okolí akce Udg + Lola běží +...

Resort JohankaKamenice nad Lipou (14.7 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (18.1 km)

Zámek ÚsobíZbilidy (22.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?