Tolik Hlav

Tolik Hlav

Adresa:

Litoměřice, Velká Mlýnská

Termín: 27.9.2016
Vstupné:

290 Kč

27září úterý 19:00

Žánr: divadlo


Tolik Hlav - Cargo Gallery - přístaviště u mostu - 27.9.2016 v 19:00

Divadelní inscenace Tolik hlav je o přátelství a zradě v kontextu přelomu 70. a 80. let v Československu. „Rád bych dal přivonět k této době nejen současné mladé generaci očima jejich vrstevníků, ale i všem, kteří mají tato léta ještě v paměti,“ říká autor.

Naše hra je o snech, touhách, ale i o vášni pro věc samotnou a je srozumitelná i pro dnešní mladou generaci stejně, jako je i vzpomínkou pro generaci padesátníků a výš... Domovskou scénou pro inscenaci TOLIK HLAV se stala Baráčnická rychta (Praha 1), která svou historií a atmosférou Střihavkově „retro“ textu velmi sluší.

Kamil Střihavka rockový zpěvák, představitel titulní role v legendární rockové opeře Jesus Christ Superstar, frontman rockových seskupení Leaders!, B.S.P. či Supergroup, přichystal svým fanouškům a nejen jim, originální překvapení. Rozhodl se totiž zrealizovat další ze svých snů a přichází se svou divadelní prvotinou, kterou je činoherní představení TOLIK HLAV. Kamil Střihavka je autorem scénáře a zároveň režisérem představení, které je o přátelství a zradě, na pozadí konce sedmdesátých let. Brilantní hudební dramaturgie, skvělé herecké výkony hlavních protagonistů a Genius loci- Baráčnické Rychty (Praha 1, Malá strana), vytváří neopakovatelnou atmosféru tehdejší doby. V hlavních rolích excelují Jan Dolanský a Jan Zadražil. Dále hrají, Kristýna Leichtová a Zdena Hadrbolcová.

Kritika, ale i veřejnost, přijali tento debut Kamila Střihavky velice vstřícně, o čemž svědčí nejen pozitivní kritiky, ale hlavně vyprodané reprízy na Baráčnické Rychtě 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tolik Hlav

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (15.4 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (29 km)

Ubytování DomaTisá (29.4 km)