Koncert filmové hudby

Koncert filmové hudby

Adresa:

Teplice, U Císařských lázní 4

Termín: 31.1.2015
Vstupné:

300, 350 a 400 Kč

31leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfilmová hudba Pražský filmový orchestr


Pražský filmový orchestr, těleso, které svým divákům již 11 let přináší novinky a oblíbené skladby ze světa stříbrného plátna. Pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty, mimo jiné velkého filmového znalce a nadšence, přináší tento symfonický orchestr na malá i velká pódia po celé republice a na Slovensku novinky i evergreeny.

Jednou ze zastávek druhé poloviny sezony orchestru je právě sál Krušnohorského divadla v Teplicích, kam zavítá PFO poprvé. A pro svou premiéru si přichystal program bohatý na jednu větší perlu filmové hudby než druhou.

Vystoupení v Teplicích budou vévodit zejména kovbojky. Dílo Martina Botchera pro Mayovky Winnetou a Old Shatterand a Poklad na Stříbrném Jezeře. Nebude chybět ani nejzářivější mezi těmito skvosty - Sedm Statečných z pera Elmer Bernsteina. Spolu s nimi také The Big Country, která se pro orchestr stala takřka znělkou.
U indianů zůstaneme ve skladbách z Posledního Mohykána - The Kiss, Elk Hunt a Main Theme.

Poté se přesuneme k muzikálům - Chicago, Cabaret a Porgy & Bess. Sólovým zpěvem je obohatí zpěvačka Zdeňka Koryntová a černoššský swingový a gospelovým zpěvák Lee Andrew Davison. Ten navíc přidá ještě populární skladbu Fly Me To The Moon, která se také objevila v mnoha filmech.

Zbyde i prostor pro hudební sólisty, tentokrát si budete moci vychutnat sólo alt-saxofonisty Patrika Vondráčka ve skladbě z detektivního seriálu Hercule Poirot. 
Orchestr ctí i českou filmovou hudbu, která bude zastoupena suitou ze Zdivočelé Země a Četnických humoresek. Vychutnat si budete moci i velkofilmové skladby z Indiana Jonese a Dobyvatel ztracené archy a Pirátů z Karibiku: Prokletí Černé Perly. 

Přijďte zakusit nevšední hudební zážitek na koncertě Pražského filmového orchestru.
Těšíme se na Vás

Kompletní program koncertu naleznete na stránce koncertu http://www.praguefilmorchestra.com/events/krusnohorske-divadlo-teplice/ 

VSTUPENKY REZERVUJTE V SÍTI TICKETPORTAL
http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1170166 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Teplice Akce v obci Teplice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert filmové hudby

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (15 km)

Restaurace NauticoMost (19.8 km)

Ubytování DomaTisá (20.7 km)