Czech Ukulele Festival 2019

Czech Ukulele Festival 2019

Adresa:

Únětice, Rýznerova 19/5

Termín: 26.7.2019 28.7.2019

26čvc - 28čvc celý den

Žánr: festivalyhudba koncerty workshopy

Umělci:


7. Český ukulele festival se uskuteční poslední červencový víkend od pátku do neděle 26.-28. 7. 2019. Festival bude probíhat po tři dny, pátek je již tradičně věnován výletům, v rámci festivalu navštěvujeme rozmanitá místa, abychom představili hraní na ukulele i širšímu publiku. V předchozích ročnících jsme takto navštívili například hrad Karlštejn, Plzeňský pivovar, Poděbrady a Kutnou Horu. Letos chystáme open air show v parku Hanspaulka na Praze 6, kam to máme z Únětic co by ukulelem dohodil.

Sobota a neděle, to bude široký výběr workshopů, v nichž si přijdou na své hráči všech úrovní, a rovněž vystoupí to nejlepší ze světové ukulele scény.

Připravili jsme pro vás nabitý a pestrý program, který zahájí dětské vystoupení a bude pokračovat vystoupením amatérských hráčů a vyvrcholí profesionálními hudebníky z celého světa. Můžete se těšit na interprety a kapely Ecce Uku (ČR), P.U.B. (ČR), U-Kúže (ČR), Dead Man´s Uke (UK), Molly Lewis (USA), The Hot Potato Syncopators (UK), Ukulollo (IT), Ukulele Jack (ČR), The Lucky Lelles (D), PPNOU (PL), The Hula Hut & The Seven Seas (D). A to nejlepší na konec! S radostí oznamujeme, že náš festival navštíví skvělá Victoria Vox z USA. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Únětice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Czech Ukulele Festival...

Vila LannaPraha (6.4 km)

Výstaviště HolešovicePraha (7.4 km)

The Golden Wheel HotelPraha (7.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.3 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (8.5 km)